Божович перфектно изпълни миналия сезон

Сега шефовете на клуба са призовали да се движат над бездната от началото на първенството на Криля Совет, което е много по-вековно и опитен от Скипченко, Миодраг Божичов. Самарани с него подписаха договор за 2.5 години, което показва сериозна вяра в способностите и способностите на черногорския специалист от ръководството на Волжхан.

Божович перфектно изпълни миналия сезон, като почти донесе Арсенал на Тула в “Тула Арсенал” сравнително скромен състав и бюджет. През май 2018 г. Миодраг напусна лагера на “стрелците” и остана без работа до началото на октомври, поради което “Крилата на руснаците” сякаш бяха отрязани почти най-вкусната “парче”, ако изчислим наличния пазар за наемане на футбол броят на онези, чиито “творчески празници” не са имали време да се влачат дълго време.

Ще успее ли Божович да направи играта на “Криля Sovetov” по-ефективна? Това ще стане известно само с времето. Ако обаче оценяваме решението на ръководството на клуба в Самара точно сега, то е по-скоро логично, отколкото не. Екипът поиска спешни промени за по-добро и Тихонов и неговите помощници не можаха да осигурят това.

Москва “Спартак” на “Discovery Arena” пое сериозен претендент в група G – испански “Виляреал” и въпреки проблемите, играеше достойно.

Масимо Карера потуши опита на руската група играчи да го “слее”, като изпрати главните конспиратори – бившият капитан Денис Глушаков и Андрей Ешченко да се удвоят. По пътя Александър Самедов и Дмитрий Комаров бяха замесени в този конфликт, но само последният успя да запази място в стартовата линия. Основната част от “бунтовниците” беше заменена от послушни млади студенти, които знаят как да слушат главния треньор, а ключовата роля в играта все още е оставена на чужденци.

Rate this post