Къде е Златан сега?

Мадрид “Реал” преминава през трудни времена – ръководството на “кремообразна” отхвърли испанския специалист Юлен Лопетегуи, който беше буквално изваден от испанския национален отбор.

Италианският Милан, който някога е бил грандиозният световен футбол, понастоящем играе под ръководството на бившия си футболист Генаро Гатузо, изключително хаотичен, редуващи се победи и абсолютно неразбираеми мачове.

За да помогнете на някой от тези клубове, ако вярвате, че информацията на чуждестранни публикации може да дойде Златан Ибрахимович – човек, за когото е лесно да се класира от различни позиции, дори въпреки честта на футбола.

Къде е Златан сега?

Легендата за шведския и световния футбол сега омаловажава вратарите в МЛС, играейки като част от най-известния и известен клуб от САЩ, който носел гордото име “Лос Анджелис Галакси” и безпрепятствено намекваше за географското положение на клуба.

Както е известно, шведският голмайстор се премества там на 23 март като свободен агент – този статут беше предоставен от правната служба на Манчестър Юнайтед, който освободи Златан от договорните му задължения в деня преди да се премести в САЩ. Огромен швед, винаги удивен от невероятна гъвкавост и пластичност с такива впечатляващи антропометрични данни, продължи да вкара гол след гол в САЩ, без да даде на никого дори минимално извинение да го упрекне, че той идва в Щатите само за финансова печалба. Ако погледнете статистическите данни, можете да се изненадате – 22 точни изстрела в 27 мача. Вероятно няма световни звезди в Лос Анджелис, с които Ибрахимович играеше заедно по време на кариерата си, но американският клуб далеч не е беден, което позволи по-специално на бившия лидер на Марсилия Ромен Алесандрини и бивши играчи “Барселона” в лицето на Джовани и Джонатан дос Сантос.

Rate this post