Отговорът на този въпрос може да бъде даден

Въпреки това, въпреки присъствието на Ибрахимович, “ЛА” не може да влезе в плейофите на редовния сезон МЛС. Ибрахимович многократно заяви, че общото ниво на американското първенство не му пасва и той ще се върне в европейския клуб възможно най-скоро.

Ще бъде ли полезно “Милан” и “Реал”?

Отговорът на този въпрос може да бъде даден въз основа на различни аспекти или по-скоро дори на съвкупността от тях. Фактът, че Златан не е загубил ръката си на 37-годишна възраст и продължава да подчертава фамилията си в таблото, завладява – най-вероятно той ще играе до четирийсет години поради факта, че характеристиките на организма му позволяват да играе на високо ниво и да поддържа отлични условия за игра.

По принцип Златан е сравним с Клаудио Пизаро, който отпразнува 40-ия си рожден ден, а след няколко седмици отбеляза гол в немската Бундеслига. Златан, за щастие, е претърпял сериозни щети, така че е свеж и весел – за три години на ниво Серия А или Примери той ще се държи напълно, като се има предвид, че шведът не трябва постоянно да остава на терена поради характеристиките на своя стил на игра.

Полезно ли е за Милан? Определено да. Първо, авторитетът – шведският напред ще бъде идеалният идол за младия Патрик Кетрон, който бързо напредва под контрола на Гонсало Хигуайн. На второ място, AC Милан прави резултата – 18 гола в 9 мача ясно показват, че атаката от червено-черно е добре. В екип, който обича и знае как да атакува, Ибрахимович абсолютно няма да се изгуби, особено като се има предвид, че той даде 10 асистенции в 27 мача – с толкова игриво “щедрост” Златан ще трябва да бъде много полезно, ако Игуайн или Кетрон се нуждаят от проверена екипировка на търна. Трето, той вече е играл за Милан, а Интер, съответно, е добре запознат с реалностите на местното първенство. Четвърто, поканата на Златан може да играе добра услуга на клуба от маркетингова гледна точка, тъй като връщането на знаменития швед до лагера Росоньори може да се превърне в истинска трансферна бомба.

Rate this post