11 namn av hopp. Vrbův laget behöver innan kvalificera för MS nytt blod

Det kommer att komma ändå. För det första är det nödvändigt bara för att vissa spelare har beslutat att avsluta representation som Jaroslav Plašil och David Lafata, och en del för honom fortfarande besluta. Och även att yttra sig innan en ny utmaning “MS 2018” andetag, uppdateras med zarputilejším ungdomar. Namn som Jakub Brabec, Tomáš Kalas, Václav Černý och Patrik Schick är efterlängtad. ISport.cz Server erbjuder nu elva talanger som de syresättning förfarande kunde ta. Kolla in dem i galleriet.

President Miroslav Pelta och coach Pavel Vrba nästan skamligt tal vid EURO oerhört täckas upp. Fotboll ikoner som Gary Lineker, Thierry Henry eller Oliver Kahn, men den tjeckiska representation bör vara ett av de värsta i turneringen.Dessa ord ingen på den inhemska fotbollen inte vill höra.

Så nu kommer den period som tal kan justera landslaget. Gamla och destruktivt orienterade laget bör anta ett modernt sätt. Det bör fräscha upp innan den nya uppgiften vars start väntar för laget i höst. Kvalificering av VM 2018 i Ryssland.

David Lafata och Jaroslav Plašil meddelade i slutet av representationen. Tomáš Rosický, Petr Čech och andra tycker om honom. Det är därför det måste coacha Pavel Vrba sköta deras ersättare.

En annan och ännu viktigare orsak är att laget behöver för att ändra sin uppfattning.Det kommer en tid neokoukaných möta helt unga spelare som kan symbolisera en ny representation i många år framöver.

“nepotěším dig. Även unga tjeckiska fotbollen har stora problem just nu. Vi saknar kreativa spelare saknar kvalitet på bollen “, varnar montering ett nytt lag av den tidigare tjeckiska coach Pavel nitton Malura.

Vad du behöver veta om Sportingbet?
Det är inte sant. Tjeckiska miljö saknar för närvarande en verkligt Mittfält guiden ersätter Tomas Rosicky, därför söker spelare för denna roll och detta läge är nästan omöjligt i det här landet. 35-årig mittfältare beror tillsammans med Petr Cech tänker på sin framtid representant.Det finns ett alternativ dock vrida huvudet i väster, där det växer en begåvad 18-årig Václav Černý.

På Ajax väntar han säsongen, i vilket den unga fotbollsspelare vill slutligen bryta igenom. Det är dags. Att han behöver när det gäller sina ambitioner, och det behöver en representativ sektion.

Black är den typ av spelare som klarar av snabba brejkové spel och smart kombination fotboll. Å andra sidan knappast räkna med honom redan i början av kvalifi katjon, som börjar 4 september. På den tiden, bara visar hur mycket de drivit Amsterdam klubb.

“I vissa kategorier, har vi möjlighet att inse att vi har spelare som toppnivå krävs taktiska koncept och disciplin, men det är bara att komma ikapp individ kvalitet.De mest talangfulla spelarna i vårt land, tyvärr, får för lite utrymme i ett lag, det är en av de största problemen, “kommer Malura helt nyckel kärnan i hela röran.

Rädsla för poäng och de pengar de gör från tjeckiska klubbar squat lamm som hellre satsa på de gamla fotbollsspelare, som ser en viss tillförsikt. Men inte hålla arbetat med dem mycket längre tid att få, absolut inte börja med progression.

Men varianter och därmed erbjuder lösningar som är nödvändiga för defensiva positioner. Marek Suchý väntar på en bättre chans att fortsatt där Jakub Brabec, Jan Baránek och Tomáš Kalas, som han behövde i England ännu större arbetsbelastning.

En touch kan även om ingen tjeckiska fotboll igen hittas, men då av olika skäl han har förlorat.Václav Kadlec, Matěj Vydra, Adam Hloušek, Filip Novak…

De namn som hon kunde göra strävade efter att nomineringen är inte en nödsituation. Det bör vara precis tillräckligt bred vision och progressivt sätt att tänka.

11 namn av hopp. Vrbův laget behöver innan kvalificera för MS nytt blod 5.00/5 (100.00%) 1 vote