Уест Хем прекъсва разследването на вечерта, преди да изиграе играта на Мидълзбро

Славен Билич каза, че е негова идея за играчите си да прекарат една вечер заедно и разкри, че ще изчака до срещата на Уест Хем срещу Мидълзбро в събота, преди да реши дали да предприеме действия срещу Анди Карол и Дарън Рандолф, следвайки претенциите на двойка бяха пияни във вторник следобед. “Уест Хем” разследва Анди Карол и Дарън Рандолф за претенции за пиене. Прочетете повече

След като проведоха разследване за лошия старт на сезона в Уест Хем, Билич каза на Марк Нобъл да организира екипно хранене на Понеделник вечер като начин за засилване на единството на отряда.Решението заплашва да се обърне, когато противоречиви съобщения в социалните медии предполагат, че Карол, който е с контузия на коляното, и Рандолф са били пияни следобед.

Въпреки че на играчите беше даден свободен ден във вторник, Запад Хам провежда разследване на докладите и Билич вече е разговарял с Карол и Рандолф, за да събере повече информация. Мениджърът на Уест Хям няма проблем със сесиите за свързване на екипа както в добри, така и в лоши времена. Той каза: “Това беше напълно моя идея. След играта в Саутхемптън имахме голяма среща и в края на срещата казах Марк, капитана, да вземе момчетата на вечеря, за да прекарват времето си винаги е добро. Бил съм там преди, определено е добра идея и е добре да го направя.Имаше някои слухове във вестниците и всичко това, но е частно, ще видим какво се случи.

„Говорих с председателя. След мача, в началото на следващата седмица, ще говорим за това и ако е необходимо ще действаме. Но ако питате коя е идеята, това беше моята идея, напълно. Казах им да направят това, за мен това е добро нещо, което трябва да направите, не всяка седмица, но в голяма ситуация или в лоша ситуация е добре да се държим заедно и това е добро нещо. Това е добре за тийм билдинг и това е всичко. “

Билич, чиято страна може да скочи от долните три с победа над Мидълзбро на стадиона в Лондон, каза Карол и Рандолф остават невинни, докато се докаже, че са виновни. “Предложено е, но не е доказано”, каза Билич. “Казах ти. Това беше моята идея.Ние имаме игра и няма да го обсъждаме. Винаги го обсъждаме, за да решим проблемите в нашето семейство, в клуба. Има слухове, аз съм наясно с тях, говорих с председателя за това и той се съгласи да се съсредоточим върху играта. Ще говорим за това, ще разберем какво се е случило, но сега това не е доказано, това са слуховете. Ще говорим и ако е необходимо ще действаме по него. Това е всичко, което ще кажа по него.

„След тази нощ имахме почивен ден. Обучението вчера беше наистина добро, но обучението миналата седмица беше наистина добро, без да се свързваме. Казвам, че трябва да го произвеждаме в игри.

Rate this post

Author: admin