Mauro Icardi v. Inter Ultras: egy boldogtalan fejezet a folyamatban lévő San Siro saga

Ez egy olyan ember, aki 15-ben csatlakozott a barcelonai csapathoz, 19-ben játszotta első Serie-ját, és három évvel később Inter-kapitányának nevezték el. Az, aki hevesen – és nagyon nyilvánosan – szülői szerepre ugrott, amikor Wanda Narával lépett fel, hamarosan megosztotta magának a saját fiát, aki korábbi csapattársa, Maxi López gondoskodott magáról.21-re feleségül vette Wandát, és nyolc hónapon belül saját lányuk volt.

Szóval amikor Icardi mosolyogva állt az Inter rendezőkkel, Michael Bolingbroke-val és Piero Ausilio-val október 7-én, egy különleges egy új ötéves szerződés meghosszabbítására emlékeztető ing, már azt kellett volna megkérdeznünk: „Mi a következő?” A kérdésre érkezett válasz akkor érkezett, amikor a könyve kicsit több, mint egy héttel később lépett a fogadási bónuszok az interneten polcokra. a második versenyen tovább.

Ebben az esetben az Icardi egy epizódot hoz létre a 2014-15. Egy 3-1-es vereség után Sassuolo-hoz, Fredy Guaríndal ment, hogy szembenézzen az Ultrasokkal, akik meglátogatták a játékot. Fűtött csere során átadta az ingét, csak azért, hogy visszahúzza.Az Icardi-t az antagonistáinak átkozása látta, de az alagút után lefelé visszatért több csapattársaival, ami egybehangzóbb párbeszédnek tűnt. könyvének oldalain. „Elvettem az ingemet és rövidnadrágomat, és adtam nekik egy gyereknek” – írja Icardi gyújtogatással. – Szégyen, hogy a fej Ultra repült neki, elvette a pólót a kezéből, és undorral dobta. Abban a pillanatban én magam mellett álltam, azt a bastard gesztusára tette volna, amit épp most húzott.

„Tehát keményen elkezdtem megsérteni. – A szar darabja, a nagy embert és minden erőteljesen cselekszel egy kisgyerekkel, hogy megmutassák a Curva előtt. Csak szégyellni kell.Mindnyájan szégyenkeznének. Abban a pillanatban minden elindult, mint a világ vége.

Az Icardi azt állítja, hogy „A öltözőben tapasztaltam, fogadási bónuszt mint egy bálvány”, még akkor is, ha a klub igazgatói kifejezték a félelmet hogy a rajongók a házán kívül várakozhatnak. – De világos voltam – folytatja -, készen állok egymással szembenézni velük. Talán nem tudják, hogy nőttem fel az egyik legmagasabb bűncselekményt mutató dél-amerikai városrészben, és az utcán meggyilkolt emberek.

„Hányan vannak ott? Ötven? Száz? Kétszáz? OK, jegyezze fel az üzenetemet, és hagyja, hogy hallják.100 bűnözőt hozok Argentínából, akik megölik őket a helyszínen. ”Facebook Twitter Pinterest Mauro Icardi egy fotót vet fel Milánóban a múlt héten egy esemény alatt, hogy megjelölje könyvét. Fénykép: Matteo Bazzi / EPA

Ha ez a beszélgetés valóban megtörtént, akkor a szóban forgó igazgatók elég bölcsek voltak ahhoz, hogy ne közvetítsék szavaikat. Az elhúzódó kérdés az, hogy az Inter megengedhette volna, hogy 20 hónap múlva egy könyvben publikálhassák őket.

Az Ultras ellen az Icardival szembeni ütközés elkerülhetetlen volt, mivel gyors volt. Először a Curva Nord nyilatkozata érkezett, amely a Mapei Stadionban rendezett események változatát határozta meg: „Lies. Lies. Lies. ”Folytatódott:„ Egy fogalomnak online fogadóirodák mindenki számára világosnak kell lennie. Az Inter kapitány nem engedheti meg magának az ilyen jellegű megjegyzéseket.Egy ilyen személy nem viselheti a kapitány karszalagját.

Még mindig kérhetik a kívánságukat. A klub Cagliari elleni vasárnapi játék előtt semmilyen büntetőjogi intézkedést nem tett, Ausilio és Javier Zanetti klub alelnök pedig azt állította, hogy hétfőn reggel hűvös fejekkel kívánják megvitatni az ügyet. Kísértés, hogy megkérdezzük, milyen sokáig tartotta őket, mivel a könyvet a múlt hét elején indították. Lehetséges, hogy egyetlen rendező sem olvasta el, amíg a reakció nem lesz furore?

Mindkét esetben az eredmény mérgező légkör volt a San Siro-ban. Az Icardi hosszabb Instagram-poszton igyekezett megnyugtatni a feszültséget, amelyben kijelentette, hogy „meglepte és sajnálom”. Ragaszkodott ahhoz, hogy csak az adott pillanat fűtött légkörét próbálta áthelyezni, és ő maga is elveszítette a fejét.Icardi hozzátette, hogy a kapitány karszalagjának az Inter számára történő viselése „a gyermekkori álmaim megvalósítását jelenti”, és arra késztette a rajongókat, hogy támogassák a csapatot, még akkor is, ha nem tudják támogatni.

egyeztetés. Egy banner lógott az üzenettel: „Icardi: te vagy a szörnyeteg, szar, hogy több példányt adjon el. Ön szörnyű zsoldos. ”Egy másik olvassa el:„ Egy gyermeket használ, hogy igazolja magát, és dobja sárát az arcunkba. Nem vagy ember…nem vagy kapitány… csak gyáva darab szar. ”

A többi tömeg azonban megosztott. Rengeteg rajongó volt a stadionban, és készen állt a kapitányukkal állni.Amikor a Curva Nord fütyült Icardi-nak, néhányan megpróbálták megfojtani őket a taps körrel.

A helyzet a 24. percben fejeződött be, amikor Icardi büntetést nyert. A kezdetektől kezdve bizarr jelenet volt, a csatár a dobozban levő Bruno Alves-lel való kapcsolatfelvétel után esett, de még 10 másodpercig folytatta a játékot, mielőtt a játékvezető Paolo Valeri sípolt volna, látszólag a célvonalas asszisztens tanácsával.

Amikor Icardi megsimogatta az esetleges spot-kick-t, a San Siro megosztott hangulatát csak nyilvánvalóbbá tette. Egyes otthoni támogatók nyíltan gúnyolódtak, boldogabbak, hogy látják, hogy szenvednek, mint a saját csapatuk.Mások megpróbáltak ösztönözni az Icardi-t egy megdöbbentő ovációval. Az Icardi már nem tudott két utolsó három büntetését átalakítani a Serie A.-ben. Fénykép: Giuseppe Cacace / AFP / Getty Images

Hasonlóképpen nem tudtuk az Inter szétválasztott, hanyag teljesítményét egyetlen oknak tulajdonítani. Az 55. percben átvitték João Mário-t, és Icardi elhagyta a lehetőséget, hogy megduplázza az előnyét, amikor hat méterről kifelé haladt a jelölő elvesztése után.De a Nerazzurri időnként kétségbeesetten elgondolkodott, és komoly elkerülhetetlen volt, mivel az utolsó 20 percben kétszer is elismertek, hogy eldobják a pontokat. az első, amelyben megnyitották a pontozást. Egy hónap eltelt a Juventus ragyogó győzelméből, a következetesség továbbra is megfoghatatlan cél a Frank De Boer.Mauro Icardi számára az Inter rajongókat, mint Derby d’Italia nyerte. Paolo Bandini Bővebben

Azon napokon, amikor az Icardi annyira negatív figyelmet szentelt, költői volt, hogy Cagliari-t egy olyan csatár inspirálta, aki több okból is főcímeket tett.Federico Melchiorri úgy gondolta, hogy 2010-ben véget ért a labdarúgó karrierje, amikor az agyban cavernoma diagnosztizálták, és hét hónapon keresztül kénytelenek voltak elhagyni a labdarúgást.

A Serie A debütált Siena négy évvel korábban, de karrierje lefelé haladó pályán volt az állapot előtt, amikor a csapatok között ugrott, és Olaszország harmadik és negyedik részében küzdött a célokért. Amikor Melchiorri végül visszatérett az akcióhoz, Tolentino nem-bajnoki oldalon volt, az Eccelenza-ban játszott – a hatodik szint.

Hirtelen olyan ütemben ütötte be a célokat, amennyit még soha nem közelített meg korábban. A gazdag formája folytatódott, miközben felmászott a felosztásokon, csatlakozott Maceratese-hoz, Padovához, majd Pescarához.Amikor ő segített Cagliari-nak a Serie B promóciójának szélére, tépte a keresztkötést. Ezzel is legyőzte, hogy a múlt hónapban a Sampdoria elleni küzdelem céljával visszaállt.

A vasárnapi játék az első indítása a térd sérülése óta.Ismét eljuttatta Cagliari első gólját és eredményesen a második helyét is, amikor az Inter-kezelő, Samir Handanovic áthúzta a keresztmetszetét. – Sport szinten ez az életem legjobb délutánja – mondta Melchiorri. – Ha beengednék, soha nem tudtam volna egy pillanatot élni. – Itt vagyunk – olvassa el, őrülten. – Tudná nekünk, ha megérkeznek az argentin barátok? tagadta ezeket az állításokat, mondván: „Semmi sem történt a visszatérésünk során.Bármilyen gond nélkül léptünk be a házunkba. ”

Bármi legyen is a helyzet igazsága, nehéz észrevenni, hogy a tágabb feszültségek könnyen lecsökkenthetők. Az Icardi szívesen néz a jövőre, és tovább lép. De az a benyomás, hogy ez a boldogtalan fejezetnek még hosszú útja van. Beszélési pontok

Rate this post

Author: admin