A labdarúgás átadása pletykák: Virgil van Dijk és David Alaba a Manchester United-be?

A portugálok korai kifogásait kapták, mivel a közelmúltban a “források” közegén keresztül ismerték meg a kedvelt médiákon keresztül, hogy a csapata oly mértékben alkalmatlan a célokra, hogy legalább két átviteli ablakot vesz igénybe, hogy ostoroljon az ördögök közül, melyeket örökölt Louis van Gaalból az olyan irgalmas, kompatibilis igen férfiakra, akikkel elképzelhető, hogy nyer egy címet.Az Egyesült Államok védelme elsődleges fontosságú, és szerdai papírok azt sugallják, hogy az Egyesült Királyság vezetője megpróbálja aláírni a Southampton hollandiai fele Virgil van Dijk és Bayern München nevetségesen sokoldalú és tehetséges Betclic regisztrációs bónusz osztrák védelmezőjét, David Alabát a január transzfer ablakában. Messi a Manchester City pletykákhoz rövid shrift További információ

Már régóta futott, ha nem különösebben szórakoztató, vicc, hogy Southampton a Liverpool feeder klubja, ezért nem meglepő, hogy Van Dijk is összekapcsolódott Liverpool, ahol úgy gondolta, hogy hatalmas rajongója van Jürgen Kloppban. Ha ez segít a kerekek zsírzásában, Daniel Sturridge más irányba is elfordíthatja a trendet.A 27 éves csatár a Liverpool első csapata felé nem kényszeríthető, a szentek által a januárban szerzett hitelt keresik, hogy a nyáron állandóan mozoghasson – 25 millió font az említett összeg.

< p> Annak ellenére, hogy leeresztették a Juventus pecking rendjét, ahol Gonzalo Higuaín-hez közeli második hegedűvel játszott, Mario Mandzukic a klub és az ország mindhárom elején szerzett eredményt. A horvát csatárnak idén kilenc célja van a nevére, közülük öt jön a nemzeti csapatának színeiben, és a legutóbbi, szépen befejezett sarokban a Juve győzelmét a múlt Betclic üdvözlő bónusz éjszaka szórakoztató, de hihetetlenül rosszindulatú találkozásával Sevillával a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban.Korábban az Arsenal célpontjává vált, Mandzukicot most már a West Ham kívánja, aki már egy újabb Juve-támadót kapott a Simone Zaza-nál, akinek a londoni stadionba való költözése kevés katasztrofális volt az összes érintett számára. A Juventus a maga részéről Wolfsburg középpályás és a Rumor Mill Staple Julian Draxler aláírása iránt érdeklődik.

A Premier League nehéz teherautók szokásos listája a 22 éves Atalanta központi védőnő, Mattia Caldara számára készül. aki a csapattársaival, Franck Kessiével együtt, a Juventus is szeretne. Gian Piero Gasperini felügyelete alatt a Bergamo-alapú oldal a Serie A asztalnál ötödik, és fordulófejek. Elképzelhető, hogy a keselyűk köröznek.Más központi védekező hírekben a Manchester City Jason Denayer a Sunderland állandó lakóhelyét kívánja áthelyezni, míg Leicester-t a Genk 19 éves nigériai bajnokának, Wilfred Ndidinek, 16 millió font Betclic befizetési bónusz átutalási ablakpénzt kapja. És végül Alan Pardew munkája a Crystal Palace-nál nem volt biztonságosabb, egyes médiumok szerint… míg mások jelentést készítenek, hogy hamarosan megkapják az ón-tapintást, és helyettesítik a főszótárú Sam Allardyce-t.

Rate this post

Author: admin