Придържам се. Ústí пропусна вратаря Novák. Те го привличат към учителя

“Футболът завършва, няма живот”, каза той след втория турнир в неделя с Варнсдорф. “99% беше последната ми игра.”

Последно само в Ústí? Или през цялата си кариера? Двойка е в него, но по-скоро ще бъде вторият вариант. “Винаги съм искал да играя. Чувствам се доста добре, но ръководството иска да излезе по различен начин, така че се договорихме по друг начин “, казва плъзгакът на кабинета в Усти. “Те ми предложиха обучение, като преподавах и клас в училище. Гимнастика плюс нещо, което да ми добавите – може би не физика, не мога да го направя “, бъдещият учител се засмя. “Имам половин лист хартия, аз все още се нуждая от другата половина.”

Само второто предложение за лига не би го направило. – Би трябвало да е много интересно, вече няма да ходя никъде.И ако кимнах, щях да не съм тренирал тук, но с младостта си работех много добре. Дори Германия е вариант, но би било лошо време за ръководството на отбора. И дори не знам дали искам да отида в по-нисък клас, често е контрапродуктивно “, мисли тя за бъдещето й.

“В Усти би пробван, но на друго място не знам…Просто щеше да забави моя край на двата година”, каза той.

Новак вече през този сезон от позицията на лидер избута Зденек Zacharda. “Възрастта не може да бъде спряна, но ние разчитаме на нея”, каза спортният мениджър Станислав Pelc. “Той ще тренира както вратаря, така и младежта. Той все още ще има втората лига, ако е като Карвана, където го вдигна.Но те отново са млади, искаме да им дадем шанс. В Чомутов имаме Твърдон, Марк на фермата ни в Ловосице. А Zacharda показа, че вторият лигата е достатъчно. ”

Явно така усвояването нула с втора подгласничка лига Varnsdorf направи пълно спиране на Новак кариера. “Те направиха процеса с пергамент и сърце като нас два пъти преди тях. Веднъж Барнсдорф е заловил първия си мач за мъж, така че всъщност е символично сбогуване “, каза Новак. “Чувствам носталгия, но не съм докоснат, може би ще ми се случи по-късно.”

Rate this post

Author: Adam5811