Зноймо променя защитниците Ние не искаме играчите, които просто да стрелят на шайбите, звучи от клуба

Промени имаше смисъл. Eagles миналата година или четвъртия опит не се промъкнат в Ebel на полуфиналите, което е голямо разочарование за Зноймо. Екипът завърши по-старите защитниците Джеймс Гроф, Радек Хавел и бивш представител словашки Ричард Pavlíkovský. “Дик играе добре позиционно, но това не беше ускори-то”, казва Režnar.

Спокойна място били по-млади, физически изхвърляне гръб, който бързо може да се EBEL хокей в добро свикне. “Искаме да играем агресивно хокей и повече, за да влезе в офанзива зона”, заяви президентът на уеб сайта на клуба Eagle Павел Ohera.

Зноймо много обещания от Словакия Марек Bira. Двадесет и седем играчи с опит в канадските Хуниорс играе миналия сезон за родителя, Банска Бистрица, които той стигна до крайния допълнително лига.Словашкият Биро е записан като един от най-добрите защитници в атака състезания на сезон натрупа 20 гола и 16 асистенции. На куотърбек за изключително статистика!

Клубът нае Libor Šuláka който е в неговите двадесет и една години по последователен ангажимент в Руската MHL (Вес) или Мейджър лийг Кадан и пролетта са допринесли за завръщането на Chomutov пирати да Екстралига. От хостинг в Млада Болеслав след това се връща в Южна Моравия деветнадесет талант Андрю сок и да се върне в клуба родител обяви čtyřiadvacetiletý Якуб Стехлик.

“За по-малките защитници решихме умишлено. Те са силни, но не се страхуват да мислят.Ние не искаме играчи, които просто да стрелят на шайбите “, казва бившият треньор Вчелин, Хавиров или полският Jastrzebie, който очаква третия сезон в Зноймо. – Когато тя покаже дали сме подбрали правилно подсилванията. Но момчетата са в тежка работа и това е предпоставка за удовлетворяване на леда “, казва 50-годишен треньор, който би искал да привлече друг отбор и един нападател в отбора. “Ние ще затворим подкрепленията.” Въпреки че Орли са в средата на сухата подготовка, те вече знаят имената на противниците си за предварителните мачове. В техния списък са включени четирима участници от чешкото extralig – Plzeň, Zlín, Hradec Králové и майстор Litvínov, с които Znojmo има поредица от приятелски игри 7.Август започва. “Искаме да разберем как сме в сравнение с тях. Ние вярваме, че нашите одити на лигата “, се надява, шеф Зноймо заместител пейка.

Това би било за една нощ, за да се премести в района, за да съответства на Хатим на открито. Кога точно никой още не знае. Но клубът планира да го направи. “Би било страхотно, бих искала да го направя”, казва Реннар. Но сега, основно, подгответе екипа за по-близки цели…

Rate this post

Author: Adam5811