Машината престана да работи, сръбската преса след отстраняването на Иванович

Толкова близо и далеч отново. Ивановичова беше на “Ролан Гарос” за най-добрия начин да повтори успеха си през 2008 г., когато спечели турнира. За съжаление, обаче, остава къси ръкави, след почти два часа загубени за Сафарова 5: 7, 5: 7, съжалява белградския всекидневник Вечерне новости и да се използва, докато посещавания сръбската поговорка.

Дневникът на Курир каза, че докато ръководи Иванович 5: 2 в откриващия акт, Чехия скочи в последния влак и се върна към живот.С поредица от пет поредни игри тя спечели и в крайна сметка доминира цялата игра. . “Кой знае колко играта, разработена, Ана е влачат първия сет до успешен край”, повдига въпроса лист

не помогна нито Швайнщайгер

в един момент, тя беше безпомощен да Иванович, каза таблоид ежедневно Блиц. “Няколко пъти, за да се върне в играта, в очакване на своя шанс, като хиена, но когато възможността да се прояви, така че тя пропуска. Сръбската машина току-що спря да работи след 40 минути.Този път това не помогна нито Бастиан Швайнщайгер, въпреки че отново силно насърчавано хижата “, споменато лист футболист на Байерн, приятел Иванович.

Sportski Journal съобщи, че Иванович, седмият в света, е загубил своя трети финал от Големия шлем. “Чешкият тенисист беше по-добър в решаващи моменти”, казва Парижкият бюлетин. “Това е първият финалист в Чехия Ролан Гарос от 1981 г. насам, когато тя играе на финала на легендарния Хана Мандликова”, каза той, добавяйки, че чешки тенисист в крайна сметка доминира целия турнир.

Същият писател е написал преди два дни: Ана отново е в центъра на света, в Париж той играе фантастично.Бившата номер едно в света е чудесен начин обратно към върха на класацията на УТА и би било изненада, ако законите на Ролан Гарос красили титлата.

Разочарование даде ясни и сръбските фенове. “Гледах 5: 6 в първия сет, но след това изключих телевизора. Бях ясно, че винаги ще има психически срив в “Всеки”. Много по-добре да гледат мачовете Новак Джокович, човекът не идват с нервите “, пише той един от тях в интернет дискусията.

мога да го направя, записът ще продължи още 20 години. “

Rate this post

Author: Adam5811