Safari ще играе и двата финала. Уовинка ще играе за титлата

довършителни ще бъде в събота от 13 часа, преди да сингли женския финал между Луцие Шафаржова и Серена Уилямс ..

Джокович в Разработката на Australian Open последното усилие, за да преминете към третия финала на Ролан Гарос, където той би искал завърши чакането на титлата.Мъри в Париж все още пада на полуфиналите.

И двата имат досега на клей този великолепен баланс 15 победи, няма загуба

Френски чакащите за домашна шампион миналата

швейцарците продължиха да спечели над сънародника си Роджър Федерер, след като спечели 6: 3, 6: 7 (1), 7: 6 (3), 6: 4 напредна до втора Големия шлем финали в кариерата си.

първия един последната година на Откритото първенство австралийски срещу Рафаел Надал спечели.

също, да Цонга платил Wawrinkova агресивна игра. Той играеше по-бавно, но трябваше да отвърне три брейкболи, но после играе леко френския си противник. то Brejknul до 4: 1. и услугата, която поддържа Начало

Също така, на втория сет започна швейцарски тенисист по-добре.Той незабавно пое службата си и избяга в олово 4: 2. Но в 3: 4 той избра по-слаба игра в услугата. Цонга спечели две brejkboly и успя да изравни резултата. Начало

Вавринка внезапно загубил надмощие. Той спря да сервира. Само 31 процента от първата услуга във втория сет се удари в съда. Дори и той стигна до нея в паузата, но изобщо не беше достатъчен. Спечелил е само един набор точка и загуби.

Също така много дори достигна третия сет до тайбрека. Уоуринка се бе лекувал преди няколко пъти, но нямаше очевидни затруднения на съда. В по-краткосрочен игра път, когато той се съсредоточи повече и спечели 7: 3.

Бърза контраатака спечелил Вавринка в четвъртия сет, но спечели в този момент е имал досега.Цонга, който в горещ следобед в Париж силно у дома тълпата избухна в аплодисменти, имаше много възможности да се сравняват резултати.

Но не използват brejkbolů в крайна сметка му коства мача. Само за един от седемнадесетте! Така че Уоуринка можеше да вдигне ръце в печелившия жест след три часа и 46 минути.

“Цонга играе много добра игра, беше трудно. Особено психически: паднах от много добро представяне до средно. Радвам се, че го направих “, каза Уовинка пред Eurosport. “Но трябва да подобря концентрацията на финала. Във втория сет имах една контраатака, аз би трябвало да е dopodávat “.

За разлика от Франция продължава в Ролан Гарос чака вкъщи шампион.. Неотдавна Париж турнир контролирани 1983 Yannick Ной

Сафарова разширено чрез Н Н + в удвоява крайния

Луцие Шафаржова продължи подвижен в Париж без поражение. В двойки заедно с американските Бетани Матек-Сандс осъществява по-сложни полуфиналите срещу krajankám Андреа Хлавачкова и Луцие Храдецка 6: 2, 5: 7, 6: 4, но остана на корта 2 часа и 10 минути. И първият тенисист от 15 години насам, за да спечели Ролан Гарос единични и двойни.

За последен път тя е в състояние да французойката Мери Пиърс, чешки тенисист ще се опита да имитира уикенда.В събота от 15 часа, за да очаква, че един в дуела титла с Серина Уилямс в неделя следобед влиза на финалната двойки мача.

съперник Чехия-американска двойка ще бъде казахски-австралийската двойка Кейси Dellacquaová, Ярослава Шведова. Най-голям турнир победители Мадрид победени второ посяват Елена Веснина и Екатерина Макарова 6: 3, 6: втори

Rate this post

Author: Adam5811