Morata: Барселона няма да бъде болезнена срещу Реал Мадрид

“Алваро Мората е най-приятелката на всички, той се радва на младите. Един типичен испанец има около щастливи хора е страхотно “, каза 18-годишната чешки полузащитник Роман Мачек, който бе треньор на Ювентус с ackee.

двайсет и две испански нападател е спечелила популярност не само съотборници, но и феновете. Те го обичат в Мадрид и Торино, където пренася миналото лято до двадесет милиона.

Morata започна в Атлетико Мадрид, а след това той се мести в Мадрид предградие в Хетафе, но дори и като тийнейджър подписа договор за изгоден футбол в света с Реал Мадрид.

Но за да успее сред галактикос, екип от скъпи суперзвезди е трудно за младежи. Мората се бори с Гонсало Хигуаин и Карим Бензема за мястото.Той започна да събира минути, след като му даде шанс за първи път през 2010 г. Реал Мадрид обаче не се отдаваше. Когато в полуфиналите бившият му клуб събори две гола, той извика извинително към испанските фенове. От уважение празнува, въпреки че в него след такъв успех кипи страст.

“Даване гол Барселона ще очевидно болезнено, както срещу Реал Мадрид не е”, той се усмихна самодоволно няколко дни преди съботния финал в интервю за UEFA.com. “Но най-напред трябва да се откаже от целта и след това мога да мисля за това как да го отпразнуваме.”

Осем гола в италианското първенство, два в домашното първенство и четири в Шампионската лига. Това всъщност не е статистика за наистина голям нападател, но Morat е само двайсет и две.Реал Мадрид, според испанските медии дори обмислят да се възползват от клауза в договора, според който бившите си играчи, за да си купят обратно.

Един хакер, който е европейски шампион по и 1921 (и двата турнира стана голмайстор) и той започна испанската áčko, иззети и опитен Торино Gianluigiho вратарят Буфон: “мисля, че Morata може да бъде на финала ни коз, най-голямата изненада. Докато го срещнах за няколко месеца, той щеше да бъде истинска звезда. Така че, ако последната и ще бъде облечен за работа както преди “.

Ако Morata всъщност спечели Ювентус помогна, той ще стане едва четвъртият играч, който съвременната история (от 1992 г.) спечели Шампионската лига две години в един ред [Преди него това може само Марсел Десаи, Пауло Соуса и Самуел Ето’о

И както Morata показано поради противниците биха искали да се моля и бившия му работодател. “Ще се опитаме да спечелим. Знам, че това, което означава, че феновете на Реал Мадрид. От друга страна, не мога да кажа, че има някаква допълнителна мотивация, само защото аз играя срещу Барселона. В финала на Шампионската лига не е нужно нещо подобно. “

Rate this post

Author: Adam5811