Меси, Суарес и Неймар. Това са 122 гола и три купи за Барселона

Аржентина Меси, 58 цели.

Уругвай Luis Suarez 25 цели.

бразилски Neymarhas 39 цели.

Заедно записа 122 цели. Пазете се, това не е статистика на кариерата си, но за един сезон (в испанската лига, вътрешен чаша и Шампионската лига).

Изключителна трио блестеше в крайното събота на Шампионската лига срещу Ювентус. Суарес вкара за 2: 1 Nemyar затвори на 3: 1 и Меси започна две вратички преди събитието

Заедно в Олимпийския стадион терена отбеляза, пяха, танцуваха и целуна блестяща чаша.. Неймар вързани около главата му корона с думите “100% Исус”, Суарес увити около раменете на Уругвай флаг и заедно те взеха Меси помежду си.

“Лео Меси, въпреки че този път не вкара, но играх страхотно.Що се отнася до целия сезон “, каза треньорът Луис Енрике. “Той е най-добрият футболист в света, който сега заслужено празнува друг голям триумф.”

“Какво да кажа Суарес? Знаем за неговите качества. Оказа се, че късното му пристигане се е изплатило. Докато сме в сложим много пари, въпреки че поради дисциплинарно наказание не може да играе за дълго време, но ние чакахме. И сега ние виждаме, че това е най-правилното решение ”

И накрая Неймар, треньор:”. Той е имал невероятен сезон. Сериозно това за него беше страхотна година, по време на който по-зряло и сега той е един от най-добрите футболисти в света. ”

двадесет и седем, Меси е Барселона идол.Той е спечелил Шампионската лига за четвърти път в каталонския клуб. Въпреки, че през последните месеци, за да свикнете с новите съотборници в атака.

Преди две години дойде Неймар (от Сантос), който миналата година приключи Суарес (Ливърпул). Въпреки това, поради противниците ухапване на Световното първенство не е било позволено да играе до средата на октомври.

Но тъй като Триото очукан и не я спре. Южноамериканският атакуващ отбор отбеляза повечето от целите на Барселона. Първият последен изстрел на Иван Ракиче беше първият от края на февруари, когато Меси, Суарес или Неймар не вкараха голове или поне помагаха.

Но колко дълго може да работи така?

“Не можем да гарантираме най-добрите заплати. Челси или ПарижGermain е в състояние да плаща по-добре “, каза наскоро в Барселона вицепрезидентът Хавиер Фауст в интервю за Handelsblatt

Той продължи:”. За играчите е важно, как така чисти. И в Испания има най-високите данъци в Европа. В Барселона заплатата ще бъде намалена с петдесет и шест процента! Това поставя нашите разходи на екстремни суми. Но въпреки че ще бъде трудно, така че ние Меси, Неймар и Суарез се стремим да поддържаме “.

Този сезон, обаче, Барселона е възхищавал на триото заедно. И MSN я уволнен за т.нар требъл, като по този начин да спечели първенството, вътрешен чашата и Шампионската лига.

Rate this post

Author: Adam5811