Самир Насри: Аз съм типа играч, който Пипе Гуардиола иска в Манчестър Сити

Тринадесет месеца след началото на предишната лига на Самир Насри, той завърши като победител в играта, забележителен изпълнител и със съобщение за Пеп Гуардиола, че ако искаш, входният треньор на Манчестър Сити е “късметлия”, който има играч, силата на Манчестър Сити е на път за първите четири, след като Самир Насри вижда от Уест Бром. Още преди раната, която беше отхвърлила Насри след победа с 5: 1 срещу Борнемут на 17 октомври, французинът изчезна от картината на първия отбор. Той отново беше заместник този ден и чувството беше на футболист, чийто блестящ талант трябваше да го направи А-листър, но кой ще тръгне от града, след като е разочаровал. Предполага се, че Насри има технически и творчески способностите, които Гуардиола обича да използва.Свидетелствувайки за начина, по който 28-годишният играе като фактическо дело №10 срещу Уест Бромич Албион, като се появява в защита и на ръка, за да удари 66-минутен победител на града, предполага, че Гуардиола може да обмисли да даде шанс на Насри.

Но, когато му беше казано, французинът каза: “Не знам, защото никога не знаеш. Може би той идва със собствените си идеи и неща. Играх срещу него в миналото, той имаше известна похвала за мен, но мисля, че е като преди пет години [когато в Арсенал]. Това е едно нещо.

“Когато предсезонният сезон ще започнем, ще бъда свеж, затова се надявам, че ще ми помогне и аз ще се опитам да го изпълня, защото когато сте били толкова дълго вие сте по-гладни, когато се върнете. Вие не искате да губите време. Искаш да се върнеш с бум.Ако остана да работя с Пеп Гуардиола, ако ме иска, той просто ще бъде щастливец, защото ще бъда наистина гладен. “Аз съм типа играч за неговата философия и начина, по който му харесва за да играе така, че ще видим и в първия ден на сезона ще имам чат с него, защото ще бъда наистина гладен. ”

Това желание беше печалбата на Сити в мач, който трябваше да спечелят, тъй като Насри се втурна в района, за да победи Бен Фостър, за да завърши победа, която не гарантира приплъзване в преследването за кея на Шампионската лига. Facebook Twitter Pinterest В битката за крайности – и някои може да кажат, че е неприлично богатство, Манчестър Сити и Париж Сен-Жермен ще бъдат отново подготвени за място в полуфиналите на Шампионската лига.Кои пари ще се окажат по-могъщи?

От страна на Мануел Пелегрини започнаха да приписват мека цел на Stéphane Sessègnon. Само шест минути бяха завършени, когато хартиената тънка защита на дома позволи на напред да събере топката в пространството в района. Джо Харт събра удовлетворението от замразяването, когато топката плаваше покрай него на близката си поща. От този момент градът ненавиждаше убедително дори след 19-ата минута отказа на Серхио Агуеро. Това, което помогна на Насри да промени конкурса, бе пристигането на Кевин Де Бруйн и Яя Туру в час. Мигновено Сити беше рекордна страна с едно докосване, чийто дяволски Уест Бром не можа да побере.Завършването на Nasri последва осезаем дебют De Bruyne, който раздели страната на Тони Пулис и до края Сити напълно заслужи победата. Както Насри заслужава признание за дисплея, което е особено удовлетворяващо след самотен шест месеца , Когато сезона свърши, той не планира празник. “Имах почивка в продължение на шест месеца”, каза той. – Повярвай ми, че пътувах, направих всичко, защото трябваше да изчистя ума си със сигурност, когато имаш всичко това. Когато дойдеш в съблекалнята и чуеш всички момчета, които говорят за началото на тази игра и тази игра и си мислиш: “Кога ще свиря?” Твърде трудно е за главата. Така че аз имах достатъчно на почивка и аз просто ще отида в трудно. Просто искам да играя.

“Отидох навсякъде. Бях в Дубай, Америка и когато бях наблизо да се върна, бях в Италия, за да направя детоксикация.Аз бях във Франция и със семейството, защото имах нужда от хора, които ме интересуват. Мантално е било много трудно. ”

Сега той се завръща и Гуардиола може да вземе под внимание.

Rate this post

Author: Adam5811