Рафаел Бенитес казва, че новосъздаденото самоувереност на Нюкасъл може да ги спаси

Три точки, чист лист и първа победа като мениджър на Нюкасъл Юнайтед направи победата с 3: 0 срещу Swansea City, перфектен 56-ти рожден ден за Рафаел Бенитес. “Това е добър подарък за мен”. той каза. “Масата изглежда малко по-добре сега, но трябва да кажем поздравления на играчите и поздравления на нашите фенове. Надяваме се, че сега ще имаме инерция. Надяваме се, че можем да играем със същата интензивност и да имаме късмет във вторник вечерта. “Това е вечерта, когато Манчестър Сити посети парка” Сейнт Джеймс “и победата ще вдигне Нюкасъл над Норич Сити и Съндърланд и ще се измъкне от отпадането зона.

“Тъй като играчите работят усърдно и работят заедно и феновете ги натискат, можем да победим всеки”, каза Бенитес. “Мисля, че можем да го направим сега. Екипът вярва сега.Ние ще трябва да бъдем в нашето най-добро време, за да спечелим във вторник, но ще се борим до края. “Нюкасъл грабна спасителна въжена линия като Андрес Таунсенд, който спечели жизненоважна победа над Суонси Прочети повече Управителят на Нюкасъл, който, че Аннас Таунсенд, който отбеляза един гол и създаде другите две, подчерта, че това е много “отборно” представяне – беше предприела спорната стъпка да започне своя стар момче Суонси Джон Шелви на пейката.

С това, че Шелви е капитан на Нюкасъл през последните седмици, това предшестваше още по-оспорвано решение, за да даде на последния полузащитник френския полузащитник Муса Сисоко лентата.Имаше обаче методология зад стратегическо мислене от Бенитез, което се оказва отговорно за Нюкасъл да играе като екип, а не като колекция от различни хора.

“Имаме много играчи, които говорят френски в съблекалнята и много силно влияние на Сисоко с тях “, каза Бенитес. “Нуждаем се от някой като него, който е голямо име, за да водят френските играчи. Сисоко има много влиятелна връзка с други играчи – и той е бил много добър в тренировъчния терен. “

Rate this post

Author: admin