Хосе все още запазва подкрепата на някои фенове

Хосе все още запазва подкрепата на някои фенове и мениджъри: дори и с план за игра, е трудно да спечелите, когато централният ви защитник играе така.

Въпреки това, португалците и екипът трябва да работят върху себе си – не само върху тактиката и формирането на играта, но и върху манталитета. Не е необходимо да измисляте специален план, за да победите Брайтън или Бърнли – Юнайтед има играчи от световна класа, а победата над външни ще бъде лесно за тях, ако действат безпрепятствено. Ще бъдат уверени в способностите си.

Моуриньо трябва да промени тактиката си. Но и той трябва да се върне към факта на страха “Олд Трафорд” – веднъж съперници се страхуваха да излязат на тази тревна площ толкова много, че психически се отказаха преди началото на свирката. Ако “МУ” отново не вярва в себе си, дори атакуващият футбол няма да помогне. Кризата в “театъра на мечтите” ще продължи, докато екипът отново го превърне в крепост.

бонус:

Така Paul Pogba излезе от защитата в мача срещу Тотнъм. Може би полузащитникът, който блестеше на финала на Световното първенство, беше някъде в Русия.

Дане Томас Деланей, който се представя в Русия на Световното първенство, е идеално приспособен към Бундеслигата, но преходът към лагера “Bumblebee” значително ще улесни живота му. Фактът, че местният Фредериксберг страда от блясък, така че в “Вердер” той е бил изключително неудобен да играе заради зеленото оцветяване на отбора на Бремен.

26-годишният Томас, въпреки че подкрепя националния отбор на Дания, не е скандинавски с кръв – родителите му са етнически ирландци, чиито предшественици исторически са пребивавали в Съединените щати. Деленей, чиито услуги “Борусия” е платил около 20 милиона евро, вече беше в Академията в Копенхаген в продължение на 3 години – това е отборът, който порасна Томас, като му даде брилянтно футболно образование.

Rate this post

Author: admin