MLS playoff párt súlyos komolyan veszi, miután Portland megszorította a büntetéseket

Egyenként 90 perc után, kettő az extra idő után, majd a párt tényleg elindult. A Timbers 7-6-ot nyert egy izgalmas büntetőversenyben, amelyen néhány golyó és néhány szomorú oldalfutás szerepelt, de Saad Abdul-Salaam-ről kell figyelni, aki a Sportingnél 5-5-kor nyerte meg a lehetőséget . Jeez Louise, hogy csinálta ezt a dolgot? Kikapcsolva mindkét Sportingbet álláshelyen, és Adam Kwarasey sikerült megállnia az útból, és megakadályozta, hogy bobbling be. Csak nézd meg! Facebook Twitter Pinterest

A hirtelen halál során Kwarasey büntetésébe helyezte a büntetőjét, és az ellenkezője, Jon Kempin nagyot hagyott. Portland előre, és a Sporting, akik a Nyugat-konferencia csúcsán voltak a nyár kutatási napjaiban, a késői szezoni fizetésért fizetnek.Akár Portland jobb oldal, mint a KC, ez a lényeg, de ezért szeretjük ezeket a wildcard-rájátszásokat! (Nem?) A Timbers a Vancouver-ot egy crash Cascadia összecsapáson veszi át, amelyiknek az észak-nyugat szurkolóknak körmeit kell harapniuk. A papíron rendkívül szorosnak tűnik: mindkét fél Sportingbet ugyanazokkal a pontokkal fejeződött be a rendes szezonban, és három mérkőzésük közül kettő véget ért az egész téren. Ki nyer? Döntsd el!

Most mindez készen van, itt keressük a vasárnapi első mérkőzés mérkőzését:

Vicces oktett valamilyen módon, nem igaz? Nem NYC vagy Orlando, nyilvánvalóan, de nem LA, nem Sporting, nem New England. És nem is Toronto.Igen, a 6-os férfiak, akik ebben az évben a történelem első posztszinuszát ünnepelték, és Stephen Harperet ünnepelték az irodából, csütörtökön Montrealban 3-0-ra zúzták össze, amit a Toronto Star a vörösök legrosszabb Sportingbet bemutatójaként – Nincs mentség – mondta edző Greg Vanney. “Ez nem elég jó teljesítmény, különösen az első félévben.”

Nagyon. A Toronto védelme az évek során enyhén szimmetrikus volt – az MLS egyik csapata többet nem kapott, mint 58 rendes szezoni gólja -, és 40 perccel később 3-0 lett. Így a bajnokság legnagyobb bértömegű csapata, amely kimagaslóan arra törekedett, hogy Michael Bradley és Jose Altidore hazatérjen, és hogy Sebastian Giovinco otthonából hozza, kaput.Sajnálatos, hogy a Giovinco nem fog részt venni a szezon legfontosabb játékaiban, de ha igazat mondanak, Toronto egy olyan világ, amely elnyeri az MLS kupát. Ahogy Bradley Sportingbet sport fogadás bónusz rámutatott: “Egy tökéletes világban gyorsan, simán megy, de ez nem mindig így van. Sajnos sok idő alatt ezek a lépések lesznek. Folytatni kell. ”

Másfelől a Montreal veszélyes alvó lehet.Valamilyen oknál fogva a Impact nem úgy tűnik, hogy a Keleten más csapatok, de jól kiegyensúlyozott csapatok, négy egyenesen nyert, Piatti és Drogba pedig formában legyőzve a Columbus Crew-t két lábbal. (A Crew elcsípheti az ujjaimat az arcomon és azt mondja: hallgasd meg, Montreal fölött fejeztük be, csak a DC United 5-0-ot ütte, és a legjobb meccsünk jobb, mint a tiéd, és ezt mondom: minden jó pont! bántani.) Ez egy igazán jó nyakkendő, valójában a Montreal kontra Columbus, és jobb Sportingbet kilátások keleten, mint a DC United v Red Bulls. Senki nem hiszi, hogy a Red Bullok nem fognak legyőzni két lábbal? Talán Ben Olsen, azt hiszem, de ő is mélyen talán fél a legrosszabbtól.A DC United megmutatta, hogy a New England 2-1-es verziója szerencsés volt, de hálásak voltak Bill Hamid számára, hogy megőrizzék oldalát az üzleti életben. – Ezért van Bill – mondta Olsen később. – Ez az, amit nekünk tett. Néhány csapatnak van Giovincosja. Van egy Bill. ”

Másképpen, nézd meg Juan Agudelo nyitóját a Revs-hez: Facebook Twitter Pinterest

hogy a Seattle-ben, miután a Sounders 3-2-et verekedett egy olyan mérkőzésen, amelyben – ahogy a becsületes kollégám, Graham Parker tette – “a galaxisnak csak Sportingbet online fogadási útmutatók magukat kell hibáztatnia.” Nem csak szerdán, egy meglehetősen hétköznapi Seattle-i oldalon, de nem tudom megérteni, hogy ők voltak a helyettesítő játékban.Augusztusban, mikor a New York City 5-1-es asztalra dobtak és nyolcat szereztek, az egész világot keresték, mint a lehetséges Támogatói Shield bajnok. Mivel ez a játék nyolc nyerteset nyert.

Hogyan magyarázható? Bruce Arena kissé kacsintott – kacsintott Gerrard és Giovani úr felé, amikor a Sounders-veszteség után elmondta a nyári szüneteket: “Tudtam, hogy nem tökéletes, ahogy megcsináltuk ezt. Ez időben kissé kínos volt. Nem Sportingbet hiszem, hogy nagyon rövid idő alatt csinálsz semmit. Amikor ezeket a beruházásokat végrehajtja, több mint egy év, nem pedig néhány hónap kell. ”

Égés! Szép volt Seattle-be, méghozzá a rendes szezon kezdete óta.Sigi Schmid elmondta szerdán este: “Alapvetően nem csináltunk Sportingbet semmi könnyű az egész évben, de mindez a lendületről ebben az időben.” Nagyon, és ha Ozzie Alonso képes játszani Nelson Haedo Valdez és Clint Dempsey, a A Sounders nehézséget okozhat a texasiaknak. Dallas otthoni formája kiváló volt, a legjobb az MLS-ben, de novemberben nem annyira forró a Frisco, és a Seattle-nek nem kell szembe néznie a Toyota Stadion nagyolvadt kemencével. Dallasban vannak osztályok és tehetségek. Számolni fogják.

Rate this post