Nordicbet bonus

Miten vedonvälittäjät laskevat kertoimet?

Vedonvälittäjille hintakertoimen oikea laskeminen on avain pitkän aikavälin menestykseen. Heille tämä on iso rahanumeroiden peli. Kuitenkin meille – niille, jotka ammattimaisesti harjoittavat urheilua. Kaikki vedonlyönnit tarjoavat kertoimia tapahtumalinjalla jo valmiiksi omassa marginaalissaan. Esimerkiksi Valioliigan turnauksissa vedonlyönti asettaa Nordicbet ottelupaketin keskimäärin 107 prosenttiin. Jos tuloksia on vaikea ennustaa, kuten liigat, joissa tuntemattomat urheilijat pelaavat tai paikalliset joukkueet toisesta ja kolmannesta divisioonasta, marginaali turpoaa 120 prosenttiin – joten vedonlyönti yrittää suojata pelaajilta, jotka tuntevat nämä liigat.

Lisäksi vedonvälittäjät asettavat omat rajansa tämän tai mainitun tapahtuman enimmäistasolle. Useimmiten korkeimmat rajat tarjotaan laajamittaisille maailmantapahtumille ja Premier League-peleille. Vähimmäisvaatimukset ovat Nordicbet alueellisten jalkapalloliigojen tai ystävällisten otteluiden osalta, joiden tulos vedonlyöntien on vaikea ennustaa.

Ensinnäkin vedonvälittäjät arvioivat urheilutapahtuman tietyn lopputuloksen todennäköisyydet omilta näkökannoiltaan, mutta näiden todennäköisten summien summa on 100%. Sitten näihin 100 prosenttiin lisätään prosenttiosuus omasta voitosta, eli “rakentaa marginaaliin”. Esimerkiksi ottelu Venäjän ja Ukrainan välillä. Venäjänkielisen vedonvälittäjän analyytikko on tutkinut ottelun ennakkotilastot hyvin, käytti todennäköisyysteoriaa, kuunteli asiantuntijalausuntoja ja päätti Venäjän voittaa ottelun.

Odottamalla kertoimet, hän perustaa todelliset mahdollisuudet voittaa tai menettää tietty joukkue. Näin todellinen (ilman vedonlyönnin marginaalia) laskeminen tuloksen todennäköisyydestä näyttäisi.

Venäjä – 60,6%

Piirrä – 22,2%

Ukraina – 17,2%

Todellisten todennäköisten kokonaismäärä: 100%.

Itse asiassa tämä ei voi olla, koska vedonlyönnin voittaessa Venäjä kärsii tappioita. Siksi analyytikko, tietäen, että enemmistö panostaa suosikin voittoon Nordicbet, pitäisi heikentää hänen voiton kerrointa, mikä nostaisi kaikkien ottelun todennäköisyyden kokonaismäärän. Meidän tapauksessamme analyytikko nosti todennäköisyyksien määrän.

Venäjän voiton kerroin – 1,54, todennäköisyys 64,8%

Vedon kerroin – 4,22, todennäköisyys 23,7%

Ukrainan voiton kerroin – 5,4, todennäköisyys 18,5%

Tämän rivin todennäköisyyksien summa: 107%

Lisätietoja: nordicbet bonus

Nordicbet bonus 5.00/5 (100.00%) 1 vote