Nordicbet norge

Det endelige resultatet er 104,13%, og ideelt sett bør det være 100%. Dermed er marginen en ytterligere prosentandel av sannsynligheten innebygd i koeffisientene. I dette tilfellet er marginen 4,13%. Jo høyere det er, jo lavere anførselstegn er henholdsvis, og spillerens potensielle fortjeneste er lavere.
Hvordan får man en matematisk fordel over en bookmaker?

Etter å ha lest det forrige avsnittet, lærte du at det Nordicbet er ganske vanskelig å tjene penger på sportsspill på grunn av marginen – den matematiske fordelen av bookmakere. Og dette er ikke å nevne overlegenhet i bevissthet og kunnskap – bookmakere vet mer informasjon og de forstår sport bedre enn 99,9% av spillerne. Av disse grunnene gir bookmakere millioner av profitt hvert år. Men det er en måte å få dem til å dele – du må lære å satse på sport med oppblåste odds.

Tenk deg at ved utfallet av P1 i en Chelsea – Southampton kamp, ​​er en faktor på 1,60 gitt. Ville du satse på Chelsea for å vinne? Mest sannsynlig, ja. Siden sannsynligheten for å vinne dette laget er ganske høy, og koeffisienten for dette resultatet er ikke dårlig. Og hvis P1 hadde et tilbud på 1,40? I dette tilfellet ville mange nekte innsatsen, og de gjorde det rette.

Alt avhenger selvfølgelig av den spesifikke situasjonen, men i vårt eksempel er sannsynligheten for en Chelsea seier 70%. Denne sannsynligheten Nordicbet tilsvarer koeffisienten 1,43. Alt som er større enn denne verdien er verdig oppmerksomhet, og hvis det er lavere, er det ulønnsomt i det lange løp.

For å finne ut hvordan man kan satse på sport og være i svart, er det veldig viktig å forstå at koeffisienten er omvendt proporsjonal med sannsynligheten. Når vi sier at sannsynligheten for å vinne Chelsea er 70%, mener vi at i 7 av 10 kamper, hvis jeg flytter inn i større planet av lang avstand, Chelsea vil være i stand til å slå Southampton. Ved å gjøre 10 spill med et oddetall på 1,40 $ 1 hver, mister vi $ 3 og vinner 2,80. Resultatet – minus 0,2 dollar.

I så fall, hvis du satser med en faktor på 1,60 på denne kampen, mister vi de samme 3 dollar, men gevinsten blir 4,20. Resultatet – pluss 1,20 dollar. Dette er selvfølgelig betinget Nordicbet, men prinsippet er klart – du må satse på sport online med oppblåste priser. Det vil si at sannsynligheten som reflekteres av koeffisienten, må være lavere enn den reelle sannsynligheten for forekomsten av denne hendelsen. Slike spill kalles valuta, og i det lange løp gir de spilleren en kant over bookmakeren.

Tilleggsinformasjon: odds bonuser Nordicbet

Nordicbet norge 5.00/5 (100.00%) 1 vote