Uefa mora pokazati veću fleksibilnost prema Europa ligi kako bi vratio prošle sjaje

Dodajte još nekoliko imena, kao što su Sven-Göran Eriksson, Franz Beckenbauer i Diego Simeone, koji se ili stavljaju na menadžersku kartu Bet365 uspjehom u Uefa Cupu ili rezaju zube u europskom natjecanju na turniru. Može se vidjeti da manje od dva turnira Uefa ispunjava korisnu funkciju u pripremanju kandidata za budućnost Lige prvaka.

Ili radije obavlja tu funkciju. Od gore navedenih menadžera, samo je Simeone osvojio natjecanje u svojem obliku kao Europa Liga. U svom novom formatu stari Uefa kup zahtijeva određenu izdržljivost kako bi se zadržao kroz beskonačne skupine i razoran Bet365 online klađenje uživo učinak igranja četvrtkom i nedjeljom.U vrijeme kada Europa Liga dosegne polufinalnu fazu gotovo je glamurozno i ​​prestižno kao i viša konkurencija, pogotovo kada se čeka na početku Lige prvaka kao nagradu za pobjednika. Ipak, bez želeći odstupiti od postignuća Dniproa Dnipropetrovsk, Fiorentina, Napoli i Sevilla u postizanju posljednjih četiri ovog tjedna, to je Bet365 slog koji je daleko od univerzalnog žalbe.

Engleske klubove sve se predvidljivo pale Na putu u ranim fazama nokautiranja ove sezone i dok je to možda jednostavno bio na lošoj sreći, već su prijedlozi da potencijalni Premier League kvalifikacije za iduće sezone Europa liga – Liverpool, Tottenham i Southampton – žongliraju svoje rezultate s Pogled na samo propuštanje.To je zapravo prilično Bet365 teško, pogotovo ako, poput Liverpoola, još uvijek imate blagu nadu od četvrtog najboljeg. No, ne bi se moglo zamisliti ravnodušnost prema natjecanju u komentarima koje su nedavno donijeli neki od uključenih menadžera. Brendan Rodgers je rekao da će Europa Liga koristiti kao prigodu dati djeci izlet Liverpool se kvalificira sljedeće sezone. To se lako može shvatiti: to znači da će prva ekipa i dalje biti svježa za vikend, čak i ako su stvarni igrači iz Europa igara stigli iz istočne Europe u neki bezbožni sat u petak ujutro. Također, ako Liverpool ima Bet365 prioritet kvalifikacije za Ligu prvaka, tada je pristojan turnir na četvrtim ljestvicama Premier ljestvice daleko osjetljiviji nego što se nada za sreću izvući u Europi.Ipak, ako je Uefa kup bio prva europska trojica Bill Shankly i (zasebno) Paisley donijela natrag u Anfield, zašto bi Rodgers tako odbacivao svoje najnovije utjelovljenje?

S još ništa na ormariću nakon tri sezone u U klubu, moglo se zamisliti da bi Rodgers bio očajan da bi dobio svoje ruke na bilo koji trofej, osobito onaj koji Bet365 dolazi s prolazom u Ligu prvaka, iako je suditi odsutnim reakcijama na njegove komentare o korištenju igrača za mlade, čini se da postoji Općeniti sporazum da je Europa Liga najteža od svega cilja. Mauricio Pochettino priznao je prošle sezone koliko i dalje u nadi za Southampton.Kazao je kako će Europa Liga, ako se ozbiljno shvati, “ubiti” domaći izazov momčadi, što znači da samo sredine stola s malo drugih briga na svijetu Bet365 mogu si priuštiti da se usredotoče na četvrtkom noći umjesto na rezultate vikenda jednom u kući. “Smatrate da izgubite tlo u vlastitoj ligi i borite se za svako godišnje doba kako biste je podigli”, rekao je Pochettino. Nakon što se preselio u Spurs tijekom ljeta, ovaj je sezonski natjecanje davao pristojan udarac, ozbiljno shvaćajući grupnu pozornicu prije nego što je izgubio od Fiorentine preko dvije noge. Ali on već upozorava da sljedeća sezona može biti drugačija.Prioritet mora biti četvrta četvrtina, rekao je Pochettino, ukazujući još jednom na to da Europa Liga nije Bet365 uznemirujuće ambiciozne klubove.

Većina ljudi u ovoj zemlji bi se složila s tim, iako ne Nužno u drugim ligama širom Europe. Na primjer, Sevilla je Europsku ligu učinila nešto specijalno u posljednjim sezonama. Završili su peto mjesto u La Ligi prošle sezone, ali 27 poena na vrhu i nikad nisu zabavljali nikakve ozbiljne nade za pucanje prvih tri. U Italiji, gdje su dvije ekipe Serie A zastupljene u posljednjoj Europa ligi, Napoli i Fiorentina završili su na trećem i četvrtom mjestu , Bivši je izgubio za Athletic Bilbao u kvalifikacijskoj igri Lige prvaka.Ipak, četvrto mjesto u Italiji zvuči prilično dobro, u stvari Fiorentina Bet365 nigdje. Njihov ukupni broj od 65 bodova prošle sezone bio je golemi 37, a Juventus je zasigurno izuzetan 102. Napoli, treći, bio je 24 poena, a slična se slika pojavila ove sezone. Lazio je stisnuo na treće mjesto, talijansko posljednje utrke Lige prvaka, ostavivši Napoli i Fiorentinu na četvrtom i peti, 20 i 27 poena, odnosno s vrha. Dakle, pitanje treba biti, s obzirom na produljenu prirodu Europa Liga i veća konkurentnost u Premier ligi, hoće li engleski tim ponovo podići trofej Uefa / Europa? Benítez je to učinio u neuobičajenim okolnostima prije nekoliko godina, ali prije toga su najbolji hitovi Premier lige, možda i možda, bili iz Fulhama i Middlesbrough.Je li Premier liga konkurentna kao i sve to? Pa, ima četiri Lige prvaka, za početak, a možda i šest ili sedam vjerodostojnih Bet365 natjecatelja svake sezone. Također ima tri mjesta za relegation i oko 10 timova su normalno zabrinuti sve do posljednjih nekoliko mjeseci.

Everton je ove sezone igrao u Euroligi usred sve veće zabrinutosti zbog svoje lige, dok je prošle sezone Wigan Athletic mogao razumno Tvrde da njihova europska obveza košta njihove najbolje šanse za promociju natrag iz prvenstva.

Možda nema nikakvog načina oko toga, iako ne možete pomoći, ali osjećate četvrtkom noćni aspekt Europa League nogomet je najviše off – za engleske klubove.Da bi se dao jedan očigledan primjer, Liverpool se morao vratiti iz Besiktasa u Turskoj u četvrtak navečer u veljači, gdje su igrali više vremena i izgubili na kaznama, suočiti se s Manchester City-om Bet365 nedjeljom u podne u nedjelju. To je uglavnom bila pogreška u televiziji, iako je ipak bila smiješna, čak i ako je Liverpool nekako uspio pobijediti Grad. Činjenica da se europske veze moraju igrati u četvrtak također je i televizijska krivica jer Uefa neće tolerirati nikakvu konkurenciju svojim Unosnim prvenstvima i sponzorima Lige prvaka. Ipak, već četvrto i nedjeljno igranje većinu sezone je nezgrapan i neprivlačan, a ponižava ono što je nekada bilo popularno, prestižno natjecanje. Sigurno je li moguće postići neku vrstu fleksibilnosti ili kompromisa?S obzirom da mnogi od četvrtka veze započeti u 18:00 anyway, zašto ne igrati u to vrijeme utorkom i srijedom?

Ili zašto ne, samo povremeno, Europa staviti na igre u isto vrijeme kao i Lige prvaka , Pod uvjetom da se tek kasnije mogu emitirati? Ako se vikende održavaju za Bet365 nogomet, onda slijedi, kako noć slijedi dan, taj četvrtak je vrlo neugodna noć za igranje europskih veza. NeÅ¡to neÅ¡to neizbježivo mora dati, a trenutaÄ no Ä ini se engleski interes za pravilno natjecanje u Europa ligi. Uefa je vjerojatno to primijetio. Bilo da to smatra problemom, još je jedna stvar.

Rate this post