A Son Heung-min globális márkává vált Leverkusenben, de még mindig nehéz visszatérésnek van kitéve

A fia tavaly kezdődött Leverkusen játékosként, aki a Bundesliga megnyitójába kezdett otthon Hoffenheimben, és a Bajnokok Ligája első szakaszában Lazio ellen játszott. Aztán Tottenham felemelte érdeklődését, és a Lazio elleni visszatérés előtti napon nem volt jele a fiúnak a Bayer nyitott edzésén. Leverkusen Roger Schmidt: “Soha nem akartam labdarúgó-menedzserként lenni” Tovább

A dél-koreai nemzetközi beteg volt az előző hétvégén, és hiányzott a Bayer-bajnokság Hannoverben. Amikor azonban nem sikerült Lazio ellen játszani, sport fogadás online csalódás volt.Bayer 1-0-ra volt az első lábtól, és úgy érezte, hogy minden támadó fegyverükre lenne szükségük.

A Leverkusen sportigazgatója, Rudi Völler azt mondta, hogy a Fiú “nem is játszott volna, mert beteg volt a hétvégén ”, de ugyanebben az interjúban kiderült, hogy az előremutató Londonban volt, hogy eljusson a Tottenham orvostudományához. – Ebben a pillanatban ő a mi játékosunk – mondta Voller. – Sok orvosi szakembert láttam ebben az üzletben, ahol nem volt üzlet. –

Völler számára nehéz volt eladni, és gyanította, hogy tudta. A felsőként a Bayer 3-0-as Lazio-t győzte meg a Bajnokok Ligája csoportfázisába, de igaz, hogy a klub egyes szereplői és a személyzet tagjai a Son időzítésében elnyomtak.Harmincöt óra múlva Tottenham bejelentette, hogy ötéves szerződéssel csatlakozott hozzájuk.

Az incidens színe megvilágítja, hogy a 24 évesek hogyan fogadják a BayArena-t, helyi kommentátorok, akik megjósolták, hogy a fogadása reménytelen lehet.Fia hétfőn elismerte, hogy „nem biztos benne, hogy ez lesz”, jóllehet a klub és a támogatói iránti szeretetét tisztázta. – Nacer Chadli nem ünnepelte, amikor szombaton [West Bromwich Albion] ellen szereztünk minket, és ha kedden szereztem, nem fogom ünnepelni – mondta Son. „Túl sokat tisztelek Leverkusenre.”

Nem valószínű, hogy a méreg a Gonzalo Castro, az egykori Bayer gyakornok és klubszimbólum felé irányul, aki a nyár folyamán Borussia Dortmundba költözött, és sportfogadás bónusz visszatért az új munkáltató a hónap elején. A 29 évesek minden érintése a Bayer 2-0-as győzelmében jeered.

De a Fiúnak sem várható, hogy megkapja a hazatérő hőskezelést, ami kár, mert annyira tette magát, hogy magához ragadja magát a klub kétéves kora.Ne feledkezzünk meg róla, hogy már régóta egyértelmű volt, hogy a Fiú látta a Bundesligát a Premier League-nek, ahogyan elhagyta – a súrlódás elemeivel – a kedves fickójával.

az egyik kedves srác. Már majdnem bőkezű volt az angol médiával folytatott meccs utáni kapcsolatában, és sokat mond róla, hogy a szüleikel együtt Barnetban lévő, nemkívánatos lakásban él. A Tottenhamnek 22 millió GBP-s átutalási díja minden idők legdrágább ázsiai labdarúgójává tette, és jelenleg ő a legismertebb kontinens. Mégis jól ismert a földrengéses természetéről, és egy története a Leverkusen napjaiból összegzi.

A térség jelentős koreai közösséggel rendelkezik, és amikor Bayer a hamburgi fia aláírta az akkori klubot rekord 10 millió euró, az érdeklődésük megdöbbent.Sok koreai támogató vett részt a Leverkusen mérkőzésein, és utána várták a fiát. 60 vagy 70 méteres sorok lennének, a rajongók pedig fotókat vagy aláírásokat szeretnének. Fia mindig köteles. Édesanyja és apja, akik vele lennének, rutinszerűen segítettek a képek felvételével vagy az ingek simításával, hogy aláírják. az ezredforduló alkalmával kiemelkedik velük. A Son képviseli a világméretű box-irodát, és a klub nem volt lassú készpénzzel a fellebbezésében. Az érkezését követő hetek három éves szerződést írtak alá a dél-koreai társasággal, az LG Electronics-al, hogy azok fő szponzora legyen, és Son-t márkajelöltként telepítették.Az LG az elmúlt nyár folyamán nem újította meg Leverkusennel, főleg azért, mert a fiú elhagyta.

A Bayer 2014 nyarán is meglátogatta Dél-Koreát, az LG meghívására, amikor barátságosan játszottak az FC Seoul ellen – a klub, ahol a fia ifjúsági szinten online fogadási útmutatók kezdte karrierjét. A Son minden mozdulatának hangja az utazás során több ezer sikoltozó lányt nyújtott.

A fia már régóta ragasztotta a márkákat. Amikor Hamburgban tartózkodott, egy másik dél-koreai vállalat, Kumho Tire, aki korábban a Manchester United-et Park Ji-sung idejében szponzorálta, az Old Trafford-nál megállapodott velük. Az idei év júliusában Kumho két éven keresztül csatlakozott Tottenhamhez.A Tottenham fő szponzora az AIA, a pán-ázsiai biztosítási csoport, bár a Son érkezését megelőzően voltak, míg a klub a Fun88-t nyerte az ázsiai játékpartnerének. A Fun88 korábban 2012 és 2014 között dolgozott a Tottenham-szel. Facebook Twitter Pinterest A Son Heung-min 29 gólt szerzett 87-ben a Bayer Leverkusen számára – lenyűgöző megtérülést jelentett egy széles támadó számára. Fénykép: Lars Baron / Bongarts / Getty Images

A fiú Németországgal való társulása akkor kezdődött, amikor 16 éves volt, és cserélte Szöulot a hamburgi akadémiára. Nem beszélt németül vagy angolul, amikor megérkezett, és az első év kemény volt.

„Nem ismerek senkit, és senki sem jött velem,” mondta Son. – A szüleim akkor jöttek, amikor Angliába költöztem.Egyedül éreztem magam, de alázatos voltam, mert mindenki segített. Néha hiányzott Koreában. Ez az otthonom, és mindenki hiányzik otthonuk, amikor nincsenek ott. De profi labdarúgást akartam játszani Európában, és ezt kellett tennem. ”

Ruud Van Nistelrooynak segíti, hogy segítsen rendezni. A Holland csatár Hamburgba költözött, amikor a fia 17 éves volt, míg egy másik holland, Rafael Van Der Vaart befolyásolhatja. Van Der Vaart 2012 nyarán aláírta Hamburgot. „Van Nistelrooy sokat segített nekem” – mondta Son. – Látta az első edzésemet, és beszélt velem. Azt mondta, jó játékos vagyok. Bizalmat adott nekem, és szeretném megköszönni neki. Van Der Vaart is, aki segített. Többet mesélt az angol labdarúgásról és arról, hogy milyen kemény volt.Megpróbáltam megtanulni, amit mondott. ”

A fia mindig olyan fiatalembernek érezte magát, mint siet. Gyorsan megtanulta a németet, és 18-án Hamburgban debütált. A Leverkusenben 87 gólt ért el, 87 látszatban – lenyűgöző visszatérés egy széles támadó számára -, és emlékezetesek voltak, nem utolsósorban a Werder Bremen elleni győztes a Bundesliga szezon utolsó napján. A Bayernek meg kellett nyerni, hogy biztosítsa a negyedik helyet Wolfsburg előtt.

A Bajnokok Ligájában a következő szezon elején játszott el a legfontosabb célokat a koppenhágai ellen, miközben segített Leverkusennek a negyedik ismételt befejezésében a bajnokságban.Mindkét szezonban a klubban elérték a Bajnokok Ligájának legutóbbi 16-at. No9-ként a hónap elején a Manchester City ellen elkövetett 2-0-os győzelemben – egy olyan játék, amelyen részt vett a Leverkusen menedzser, Roger Schmidt. mögötte, főként a Rio-olimpia negyedév végső kijáratánál Honduras kezébe került Dél-Koreával és a klub jövőjével kapcsolatos bizonytalansággal. A tavalyi szezonjait jól dokumentálták. Élénk kezdet után egy lábsérülés visszaszorította, és bejárta Mauricio Pochettino XI.Ő kész volt elhagyni augusztusban, és a Bundesliga számos klubja érdekelte őt, de Pochettino azt mondta nem. minden testépítő férfinak meg kell kezdődnie, mielőtt 28-ra fordulna, és 21 hónapig tart. Ha Dél-Koreában bármelyik színérmet nyert volna Rio-ban, a játékosok elbocsájtottak volna a kötelező turnétól. Alli későn ütközik, hogy Tottenham-t nyerjen a West Bromwich Albion-nál. , bár még akkor is megszerezhetett mentességet, ha segíteni szeretné országát aranyra nyerni a 2018-as ázsiai játékokban. Tottenham leállította a témával kapcsolatos kérdéseket, és lehetõvé vált az idegesség felismerése az oldalukról.Úgy tűnik azonban, hogy megoldást találnak, amely nem zavarja a Son futballpályáját. Ez magában foglalhatja az ő szolgálatának elhalasztását.

A fia nem ment át a szezon előtti időszakban a Tottenhamben – ami néha elfelejtették -, ahogy augusztus végén csatlakozott hozzájuk, és hasznot húzott a munka alatt Pochettino ebben az időben. Sokkal keményebb volt, mint bármi, amit Németországban tapasztalt; fizikailag erősebbnek érzi magát. Sőt, az olimpiai játékokban játszott négy mérkőzés segítette az élességet.

A Leverkusen nyakkendő ígéretet tesz az érzelmek keverésére. A fiú emlékeztetheti a klubot a minőségéről.

Rate this post

Author: admin