Betfair Ltd. е създадена през 1999 г. във Великобритания. Само година по-късно тя започва услугата обмен на залози. Това, което прави Бетфеър различна в сравнение с другите офиси е, че курсовете на залагане се определят от залагащите. Betfair е единственият посредник, който взема 2-5% от всяка победа.Без всякакво съмнение Bet365 bonus е най-голямата борса на залози в Bet365  света, която предлага много интересни възможности, дори и за по-малко опитните залагащи.

Клиентите трябва да знаят, че обхвата на състезания и спортове зависи от предложенията на другите залагащи. Предимството идва с възможността да зададете свой собствен залог. Въпреки това, жалби на някои от залагащите накараха Sportingbet bonus да отвори през 2012 г независим онлайн офис за залагания от класически тип. Тази стъпка отвори вратата за залози на залагащите с липса на опит или самочувствие. Клиентите могат да превключват Bet365 bónusz между различните типове залагания. Това е голямо предимство, ако имате добро чувство за оценка.

Betfair инфо
Официално имеBetfair International plc
лицензUK, Gibraltar, BG
телефон+44 203 059 8888
българскида
Валута акаунтAUD, DKK, EUR, GBP, HKD, NOK, SEK, SGD, USD
формати курсовеEU, UK
Залози на живода
Mobile залаганияAndroid, iPhone, iPad, Blackberry, Windows

Можете да бъдете сигурни, че няма да бъдете изненадани от широката гама от спортни мероприятия, предлагани от 1xbet онлайн ставки. Въпреки това, могат да бъдат обхванати и дребни лиги и по-малко популярни спортове, защото залозите се създават само от залагащите. Всеки може да създаде свое собствено събитие. Участникът определя коефициентите и предлага залог на другите. Ако някой реагира и приеме облога, крайният резултат решава кой е победител в залога.

Както вече бе казано по-горе, има такса за офиса на всяка победа. Въпреки това сумата в% не е много голяма. Обикновено са около 30 спорта за залагане всеки ден, например футбол, тенис, хокей, хандбал, волейбол, баскетбол, Unibet bono бейзбол, американски футбол, ръгби, формула 1, и други моторни спортове, бокс, борба, банди, флорбол, футзал, водно поло, дартс, билярд, тенис на маса, бадминтон, крикет, шах, олимпийски спортове, ски, ски скокове, биатлон, но също така и социални залози. Можете да намерите до 250 лиги в Бетфеър.

Можете да се свържете с техническата поддръжка по електронната поща (support@betfair.com) или по телефона. Няма поддръжка на чешки език след спирането на интернет версията в Чехия. Обслужването на клиенти от Betclic bonus не е едно от най-бързите, така че писмен отговор на въпроса ви може да отнеме няколко дни. Но има голяма FAQ секция (все още налична в Чехия) с отговори на най-често задаваните въпроси. Можете да намерите няколко клипа с инструкции в Youtube или можете да посетите блога или форума на Betfair.

Коефициенти, предлагани в Betfair

Офертата обхваща всички спортове, Bet365 които могат да бъдат намерени в класически букмейкърски офис. Множествените залози, обаче,са sport fogadás bónusz малко по-различни, тъй като можете да изберете само мачове от раздел “множествени”.

При футбола можете да заложите на крайния резултат, повече / по-малко (по няколко алтернативи), следващ гол, резултат на полувреме, азиатски хендикап, общ брой голове, дузпа, хеттрик, равенство, дали и двата отбора ще отбележат и т.н.

В хокея можете да се обзаложите например за хендикап, 1×2 или 12 (включително продълженията).
В обменните залози на Бетфеър можете да се обзаложите, само ако някой обяви залог или вие го направите и някой е заложил на него.

http://bg-zalagane.com – топ букмейкър с високи курсове

5.00/5 (100.00%) 2 votes