Unibet bonus pariuri

Matej Vydra a marcat de două ori că Reading a intrat în a cincea rundă a Cupei FA cu o victorie de 4-0 asupra Ligii 1 Walsall. Pierderea semifinalistului în sezonul trecut, partea de campionat a lovit de două ori la scurt timp înainte de jumătatea timpului împotriva Walsall prin Wales internațional Hal Robson-Kanu și Vydra.Shrewsbury lui Jack Grimmer înregistrează ultima-gasp Unibet câștiga peste Sheffield miercuri Citiți mai mult Walsall a oferit puțină amenințare în întreaga și Reading adăugat o treime prin Danny Williams inainte de Vydra a intrat pe locul al doilea. Reading a intrat in cravata pe locul 15 in campionat si in doar trei victorii in 9 excursii, sub noul manager Brian McDermott. Walsall a început ziua pe locul al treilea în League One, la doar un punct de la un slot de promovare automat.Ei au pierdut doar o singura data in opt partide de cand Sean O’Driscoll a preluat functia de antrenor de la Dean Smith in decembrie. Reading a creat prima deschidere in minutul Unibet cinci cand Aaron Tshibola si-a incercat norocul cu un volley bland de la 30 de metri, care a aterizat pe partea de sus a rețelei. Tshibola a durat doar cinci minute. El a fost prins rănit după o cădere inofensivă și a fost înlocuită de apărătorul lui Chelsea Michael Hector. Walsall, care a jucat cea de-a 9-a lovitură a sezonului, Bradshaw sa apropiat cu o lovitură de 20 de metri.Atacantul, legat de Lectură în timpul ferestrei de transfer, a lovit bine mingea, dar a deviat Jake Cooper și a zburat destul de larg. Citirea apoi a lovit de două ori în Unibet trei minute pentru a-și da o pernă confortabilă la pauză.

În minutul 37, Robson-Kanu a adunat o lovitură de la Chris Gunter și a reușit să treacă printr-o lovitură puternică în acoperișul rețelei dintr-un unghi strâns.Cu cinci minute înainte de interval, Stephen Quinn a fost eliberat de stânga și a traversat pentru Vydra să se înjunghie din apropiere. Vydra ar fi trebuit să facă 3-0 după cursa după ce, curând fără apărare de la Walsall, dar el a tras efortul său larg. Reading a continuat să apese în a doua jumătate, cu Robson-Kanu trimite o lovitură slabă că Unibet portarul Neil Etheridge s-au adunat cu ușurință.

Walsall treptat și-au făcut actul împreună înainte și Romaine Sawyers a avut ghinionul să-și vadă lovitura de 25 de metri pe bara transversală, cu portarul acasă Ali al-Habsi bine bătut. Andrew Taylor a lăsat să meargă cu o lovitură liberă de 30 de metri, dar a pierdut și ținta. Reading și-a reluat curând ritmul, iar Etheridge a atins o lovitură liberă de Oliver Norwood pe o Unibet distanță mai mare. la bar și departe de siguranță.Dar au stabilit rezultatul în minutul 75, când Williams a rămas la o greșeală de James O’Connor și a alergat să-l bată pe Etheridge. Completarea după-amiaza mizerabilă a lui Walsall, Etheridge a fost rănit pe măsură ce Williams a trecut mingea el și a trebuit să fie dus pe o targă. Portarul supleant Craig MacGillivray la înlocuit pentru etapele finale. Vydra a adăugat al patrulea Reading în ultimul minut, îndreptându-se spre o cruce Gunter.

Rate this post

Author: admin