Unibet tárgyalások folynak, hogy elhagyják a 2019-es mérkőzéslistát

A nagyszabású rögbi szakszervezetek közötti tárgyalások a globális szezonban megtorpant, és aggodalmak merültek fel, hogy a 2019-es világbajnokság után nem lesz nemzetközi naptár a hivatalos versenyeken kívül, például a hat nemzet és a rögbi bajnokságon.

A legfontosabb déli félteke nemzetei már régóta unibet fogadások az interneten vitatkoztak egy olyan globális szezonra, amely különálló klubokat és nemzetközi felszereléseket szünteti meg a játékidő naptárának szinkronizálása érdekében. Az új-zélandi vezetőedző, Steve Hansen a jelenlegi ütemtervet “nevetségessé” és a játékosok jólétét szem előtt tartva írta le, de a hároméves tárgyalások kevéssé járultak hozzá. az események időzítése és a júniusi és novemberi nemzetközi ablakok lezárása, amikor az országok a kilenc- vagy tíz hónapos időszak végén repülnek ki.A négy házi szakszervezet megszakadt a hat nemzet elindításával az év folyamán – Anglia és Írország ellenben állnak, míg Skóciában és Walesben, akinek főnökeit felvették az üzleti világból, kedvelik. Warren Gatland lírai edzőnek nevezték el Új-zélandi túra További információ

Ha a hat nemzet továbbra is a naptárban van, akkor unibet online sport fogadás nem lesz globális szezon. Új-Zéland azt mondta, hogy ha változtatásokra kerül sor, 2019 után nem jelentkeznek be egy új nemzetközi ütemtervre, és egyenként tárgyalnak a teszteszközökkel. A jelenlegi rendszer előre megtervezi a túrákat, amelyek lehetővé teszik az országok pénzügyi tervét.Az idei őszi nemzetköziek között Írország novemberben fogadja az All Blacks-t és Ausztráliát, míg Angliában és Walesben az ausztrálokat és a dél-afrikát üdvözli, de a World Rugby által összeállított ütemterv nélkül, és minden résztvevő ország által felajánlották, és veszélyeztetik a szegényebb szakszervezetek pénzügyeit.

A túrán lévő országok nem kapják meg az általuk részt vevő mérkőzésekből származó bevételeket, és csak azoknak a költségeknek a kifizetését kapják, mint például a járatok és szállodák. Új-Zéland kevéssel többet tett ezen a nyáron a Wales-i három-tesztes turnén, mint a walesi rögbi-bankban, egy mérkőzésen a Cardiff All Blacks ellen.

Ez a déli féltekén nemzeteket javasolta, összegyűjtik és egyenlő arányban osztják fel az első nemzetek között.Európában kevés az étvágy, és ez a unibet kifizetés módok hozzáállás megkeményítette Új-Zéland elhatározását, hogy egyedül menjen el, bár Wales és Skócia nyitott a vitára. Az All Blacks, Ausztráliával és Dél-Afrikával együtt, úgy véli, hogy Európa nagyobb pénzügyi izmai lehetővé tette a klubok, különösen Franciaországban, hogy a déli félteke vezető játékosait rabolják, és fenyegetik a játékadó vezetõjét, a Test rögbi ellen.

A a nemzetközi naptár következménye azt jelentené, hogy a lírai túrákról tárgyalni kellene.A házi szakszervezetek és Új-Zéland, Ausztrália és Dél-Afrika közötti jelenlegi megállapodás a 2017-es sorozat után fejeződik be az All Blacks-szel, és beszédet mond arról, hogy a globális szezonbeli vitában elakadt.

ősszel a World Rugby tanácskozása előtt, de a klubok még nem kapnak formális szerepet a tárgyalásokban annak ellenére, hogy bármilyen változás hatással lenne a mérkőzéseikre. A Guinness Pro12 indiai tisztviselői a hétvégén megjelentek a frusztrációjukról, és a Premiership Rugby és a Top 14 mellett is szeretnének hangot adni a patthelyzet elhárításához.

A Rugby Football Union vezérigazgatója, Ian Ritchie megpróbál közvetíteni, de szakszervezetének hatodik nemzetben rejlő pozíciója és a jövedelemelosztás azt jelenti, hogy még nincs messze.Bill Beaumont korábbi elnöke kiemelt fontosságúnak tartotta, amikor a múlt hónapban átvette a World Rugby elnökét, még azt is elmondta, hogy a hat nemzetnek rugalmasnak kell lennie, de az idő múlik, hogy semmit sem érnek el, az új-zélandi világvezetők terveket készítenek egy nagyon más jövőre.

Közben az ausztráliai központ Kurtley Beale megérkezett Waspsbe, de nem tudja, mikor lesz alkalmas arra, hogy bemutatkozzon három hónappal a patella ín sérülés után. Bath már új kapitányként jelölték ki a flanker Guy Mercer-et, bár a régibeli bajnokság után a helyére kell kerülnie a dél-afrikai Francois Louw elszakításával.George Ford, az angol kívülről fél, akiről beszámoltak arról, hogy el akarják hagyni a klubot, miután az apja, Mike, három hónapja a rögbi igazgatója elől elbocsátották, nevezték helyettes kapitánynak.

Rate this post

Author: admin