Няма да отида в Бундеслигата, каза Кречи преди мача срещу Германия

Представителят Ладислав Крейчи е любопитно му събота конфронтация с германския футбол квалификационен Световната купа, защото се предполага, че ще отидат в германската лига. Той вярва, че е по-подходящ за италианския стил, който може да покаже в сегашния си ангажимент в Болоня. Счита, че чешките футболисти можеше Германия успяват, точно както те направиха в последния квалификационен срещу Холандия.

“Всички сме наясно, че срещу нас страхотен отбор. Но всички ние сме против великите играчи някога са играли нещо.Трябва да мислим за мача с холандците тук през лятото, когато са пристигнали като третия отбор на Световното първенство по футбол, както и, че спечелихме “, напомни Krejčí по време на днешната среща с журналисти.

” Германците на подобно ниво, както в Испания, с които ние сега изпитват от европейското първенство. Трудно е да се каже кой е по-добър. Това е подобно качество. Германци вероятно са по-упорити, “ каза.

Той признава, че стилът на игра в немската Бундеслига, че не е много привлекателен. ” Харесва ми да играя немски nároďák, но Бундеслигата ще има като стъпка от Спарта не избра. Това не е лига за мен. Аз го оцени, така че когато гледаме местните мачове “, каза Крейчи.

По-скоро е избрал за пенсиониране през лятото на Болоня и със сигурност не съжалява. Напротив. ” Аз съм много щастлив.След футбола и околната среда. Градът е прекрасен, имаме добри жилища. Ние също имаме добри резултати до последната минута, когато това не се случи според нашите идеи или стаята за игра, тя е малко петно, “ каза поражението 0: 1. С Генуа

В доклада Болоня получава много пространство и насърчава дори и с окончателното преминаване. “аз съм спечелил уважението на съотборниците си. Аз наистина оценявам, че мога да получа шанс и аз се опитвам да се взаимно, за да продължим да работим, а не да почиваме на лаврите си, “ каза Крейчи.

Той е съгласен, че италианското първенство е всичко за тактика. “много от тактиките практикува дори в тренировките. Тя ме обогатява “, каза.

За успешното пристигане в Серия А е аплодиран от Павел Недвед.Според вицепрезидента на Ювентус той се премества в по-добър италиански клуб във времето. “изключително думите на Павел Недвед го оценят. Аз искам да отида по-далеч, но аз трябва да отида стъпка по стъпка. Аз трябва да демонстрира добро представяне в Болоня, тогава можем да говорим по-нататък. Тя все още е далеч,” каза Крейчи.

Признава, че има късмет да избере Болоня като постепенна стъпка от Спарта. “Ние обсъдихме, който тренира там и какво стил на игра. 4-3-3 е друг Италия, и това беше една от причините, които исках там”, , каза той.

< p> Досега най-големият опит на Италианската лига за него беше мачът на известния Сан Сиру в Милано. “Бях с баща ми веднъж, когато играеше Спарта.Но аз си спомням като огромна Колизеум “, каза

Спарта на Сан Сиро още през декември в дуел срещу Интер, който миналата седмица победи у дома си в Лига Европа 3: 1. и Крайчи незабавно поздрави съотборниците на Болоня. “Това беше там. Беше страхотно. Момчетата направиха добра реклама в Италия Чехия футбол “, каза Крейчи, който помогна на Спарта, за да спечели като информатор.

” Но никой не заслуги за това не правя. Аз просто треньор Holoubek каза, че някои от неговите наблюдения от областта “, каза, че е любопитен себе си, че става треньор Дейвид Holoubek шанс на пейката Спарта по-дълго. ” С Давид, ние имаме добри отношения ме водеше като помощник в тийнейджър. Винаги съм харесвал футболния стил, който й харесва. Гледката към футбола е добра.Той просто няма опит с футбола за възрастни. За съжаление, той нямаше шанса да ги вземе. Би било сложно, но вярвам, че ще се справи добре “, добави той

Rate this post

Author: admin