Исландският ред на финала, финландците оспорват печелившата цел

Футболисти Исландия показа в квалификацията на Световната купа и тяхното темперамента, като вкара два гола при определяне спасени спечели с 3: 2 над Финландия. Местните коментатори сравняваха малкото си с незабравимия завой на Манчестър Юнайтед във финала на Шампионската лига 2008 с Байерн Мюнхен. Финландците обаче поставят под въпрос печелившия гол в петата минута. Вратар Lukas Hradecky е убеден, че се запази топката пред гол линията.

“Това е несправедливо. Мисля, че топката не е превишавала гол линията. Аз не виждам как би могла да се признае, когато той не може да бъде абсолютно сигурен, че беше топката в гола “, каза Храдечки. След първия манш топката на гол изглеждаше наистина да останете на линията, но след това дойде още един изстрел, той застана лице може вече да е зад линията.Но дори и повтарящи се снимки потвърдиха, че топката е в целта. “Аз, но топката съхранява, и когато го направи отново, ритани и трябваше съдии свирка фал,” съмишленици вратаря словашки произход.

“Исландия е просто късмет да арбитраж. реми щеше да е справедливо, но не и това. един от тях е на 95 минути от нещо се опитва и след това получава един изстрел. Надявам се, че този код няма да видите повече”, добави той.

Има причини да бъдеш щастлив в Исландия. Те загубиха два пъти в мача. Първият гол за Теема Пуккио беше ъглов удар на Kári Arnason. Но той се върна две минути по-късно, Финландия насоки Робин Лод.

Остров тогава се бореше и дори пропусна дузпа, той не се обърна Gylfi Сигурдсон. Едва след следващия ъгъл на гърба бе Алфред Финбогасон.Вътрешен продължителния натиск в петия сет минута, след като те бяха наградени с победния гол, който в крайна сметка е кредитирана Рагнар Сигурдсон, който за първи път насочва топката към вратата, въпреки че dorazel Finnbogason.

“Всички говореха за него ако топката е зад линията. След моята намеса, но мисля, че целия обем на портата. разбирам финландци, ние вероятно ще направи същото. но не можем да говорим за това бихме рефери помогнаха. Той направи грешки и от двете страни. за щастие най-важните решения беше в наша полза “, каза Finnbogason.

” това беше голяма нерви, но това е положително, че сме най-накрая успя да спечели. това е всичко, което има значение. “ обявих Арнасън след мача. “Това е наистина облекчение. Показахме нашата устойчивост и борбен дух.Това е страхотно да се види, че нашите момчета не спират, докато те имат три точки, “ ценните изпълнението на техните отделения треньор Heimir Hallgrímsson.

Напротив, треньор на Финландия беше много ядосан. ” Аз не знам как съдията може да признае цел, за която не е убеден. Скандално е, защото целта е трябвало да плати, “, каза Ханс Баке.

Rate this post

Author: admin