Играчите на хандбал се отдалечиха от Световната купа. В Холандия загубиха десет гола

“Играхме първото полувреме на границата на нашите възможности. Бяхме в състояние да се върнем с атаките си, успяхме да направим комбинацията и имахме доста евтини цели. Тогава вратарят на опонента се промени, тя имаше пет последователни интервенции и нашата атакуваща игра беше разпръсната. Не успяхме да отстраним тяхната скорост “, каза треньорът Басни пред репортери.” Винаги трябва да се направи нещо. Загубата на десет гола е много, особено срещу такъв съперник, но определено няма да бъдем в Мост, за да се бием и да се приберем вкъщи. Това със сигурност не е така “, добави той. В началото на днешната игра изглеждаше, че чехите ще постигнат много по-добър резултат. Макар и да загубиха предишните три мача, последния път дори в 18:33, те не изпуснаха високото си предпочитание.Nizozemky докато водещите 3: 1., Но оттогава играе до края на първата половина неочаквано прим резултат

След петнадесет минути се увеличили отлично играе Knedlíková 10: 7 за Чехия отбор, а скоро Luzumová с вход прът коригира дори čtyřbrankový никаква разлика.

Nizozemky, седмия отбор в последното европейско първенство, е действал нервно и е продадена зала бяха чували само тръбачи, останалата част от публиката мълчеше. В тима имаха изненадващо čtyřgólový олово до края на откриването акт, но след това направи няколко технически грешки и Malesteinová втори преди почивката падна до 15:16.

Въвеждане на второто действие чехите не успя изобщо. Те бяха първите, които отбелязаха резултата, но след това започнаха голямата си стрелба. Холандия сравнява и в 35-то.минути за първи път от 3: 1 статут дойде начело. Посещение играчи deptala голям Филдинг Ван дер Walová, че вече през първата половина заменени Янкович и удари срещу тези nejvyloženějším шансове.

“Всеки играч хвърли един или два изстрела, като по този начин по-малко вярват и тези на другите, че те стигнаха до терена. Ето защо дори комбинациите не бяха толкова силни до края. Тя не е била облицована с олово, когато играчът не вярва, така че това не е така “, каза поемата.

Чехите над тринадесет минути стрелец мълчи и дом любимо, междувременно, скочиха в олово 23:17.

“Второто полувреме не спазва инструкциите на треньора, за да играе атаката.Ние заобиколи защитата, не упражнява натиск върху тях, а след това заснехме неподготвен “, каза капитан Luzumová.

“В 20-та минута дадохме може би само два гола, наистина да спечели не мога”, добави Knedlíková.

Гостуващият отбор не е успял да се върне в играта и за целия втората половина даде само седем цели. Нито пък ще се промени между полюсите, останалата част от дуела разиграва чехи в упадък и репресивни мерки са техните шансове на втория подход към световното първенство в един ред, е много малък.

“Надежда виждаме винаги пред дома им тълпа се играе по различен начин. Видяхме през първата половина, че те могат да играят с тях. Гледайки видеото, вижте къде се обърка и да се опитаме да ги отстраним “, заяви Luzumová. “Ако е реално да спечелиш десет гола?Когато играем двете половини като първа днес, да, “добави Раниека

Rate this post

Author: Adam5811