Каквито и да бяха формите на Юнайтед

Каквито и да бяха формите на Юнайтед, винаги беше Тотнъм, който можеше да играе добре, но беше излят под най-малкия натиск. Лондонците често изглеждаха по-добре “MU”, сладки атакуваха и дори отбелязаха първа. И след това, “Юнайтед” и са включени максимална скорост от само помете очарователен малък владеене на пътя си, отбеляза толкова много голове в отговор на това колко е необходимо, за да спечелим.

Едно от основните събития Фъргюсън – мач, в който “Тотнъм” води 2-0 след първото полувреме. Изглежда, че “Олд Трафорд” е в катастрофа. Но след почивката домакините избити: Eurelio Гомес унижен пет пъти, Кристиано Роналдо и Уейн Рууни доведе отбора си до друг шампионат.

По това време противниците бяха разменени в мач, който демонстрира “Юнайтед” падане на дълбочината и големината на прогреса “Тотнъм”. Не играе – психологически. След първото полувреме, в което Ромелу Лукаку пропусна празните портите, “Тотнъм” е реконструирана и ускорено, а “Юнайтед” е някъде далеч назад.

“MJ” и “Тотнъм” промениха местата. Екипът на “Моуриньо” има психологически проблемиПоглед: MUFC

Резултатът от мача, половината от които беше спечелен тактически от Хосе, а вторият от Почетино, решава индивидуални грешки. Лукаку давайки топката на противника в момента, в който Ван Перси да успее да отбележи два пъти, Джоунс скочи на ъгъла, покриваща Kain. И след първия пропуснат гол, Юнайтед играчите отвориха устата си и ги гледаха да бъдат убити – тази роля винаги играеше Тотнъм.

В продължение на много години основната сила “MJ” остана само психологическа стабилност – отборът може да играе зле, пропуснете един, два или три гола, но никога не губи вярата, че всичко може да се поправи. За това тя имаше максимална концентрация и спокойствие.

Rate this post

Author: admin