Тези качества загубиха отборът с течение на времето

Тези качества загубиха отборът с течение на времето. Дори миналата година, стана ясно, че ако “Юнайтед” играе добре, докато нулите на таблото, всяка промяна в способността да се разклаща доверието на “дявола”. Когато тръгнат напред, започват да се придържат към портите си. Когато те преминат, те започват да се паникьосвайте и правят грешки на нивото на земята.

Това се случи в мача с “Тотнъм”: по-малко от две минути, след като вратата, Kane защита “Юнайтед” все още мисли, как се случи това, и Лукас Моура вече е изпратен в грешната врата на втората топка. Фил Джоунс пропусна връзка Ериксен, Matic оголи Проходилки, Herrera не е блокиран удар, Де Хеа забравили да включите режим Супермен.

Дори войниците, в която Моуриньо бе свикнали да разчитат на всичките си клубове като Валенсия и Matic започват да търсят в извънредна ситуация дребнав и нерешителен. Какво можем да кажем за Пол Погба, който чака Мино Rayol организира прехвърлянето му към “Гепардът” или Виктор Lindelöf, които вече съжалявам, че напусна португалския шампионат.

В това също има неизправност треньора вместо манталитет “обсадена крепост”, който да е обявен прием Моура в “Челси”, “Интер” и “Реал”, тя “Манчестър Юнайтед” се е превърнало в крепост, заключена отвън, защото тя дойде чумата , Играчите паника, треньор, също – единственият му аргумент остави последните постижения, които той сръчква нос журналисти и Мейн-управление, които той е бил известен преди, че не работи вече.

“Тотнъм” действа против “Съединените”. Необичайната подреждането на домакините, уловени “шпорите” изненада в първия мач, но след почивката, екип Почетино най-накрая се е приспособил към нея. “Тотнъм” е претърпял и направи своя ход, когато той получи възможност да го направят. И после удари отново и отново. Веднъж направено от самата Юнайтед. Хари Кейн съзнателно заяви, че тази победа – една демонстрация на сила, както и че “Тотнъм” Сега – сериозно противник за всеки.

Rate this post

Author: admin