Bwin bonus

Eden Hazard знаеше, че въпросът идва и той не пропуска ритъма. Ако това беше най-добрият му мач за Белгия? – Да – беше характерно точният отговор на човек с няколко думи. Унгария беше разкъсана от началните протоколи и докато Белгия не беше виждала добре преди заключителните етапи, елементът на съмнение Bwin позволи на капитана им да приложи две процъфтявания, които може да имат дълбоки последствия.

Първата дойде на 12 минути от времето, повече от час след ранния гол на Тоби Алервейдърд и с някога заспала Унгария, която започва да поставя сериозни въпроси. Hazard успя да се измъкне от лявата страна на фланг, ефективно преминавайки към себе си, когато съотборниците се върнаха от офшорни позиции, отвориха пространство и перфектният център позволи на заместникът Michy Batshuayi да отбележи първото си докосване.Това отне само една минута, за да бъде по-добре да ги последва; той по-рано е бил осуетени от Габор Кирали, след като влязоха отляво, но този път ниско, точно изстрел Bwin през вратаря от подобно място не носеше никаква опозиция и блясъците можеха да бъдат подредени.

много хора наистина се изненадаха, когато дадох лентата на капитана на Eden Hazard, но трябва да позволите на този малък да расте “, каза Марк Уилмотс, който му повери лидерството след травмата на Винсент Компанъни преди турнира. “Той не казва много, но неговият футбол говори на терена.”

Опасността се радваше доста преди края на вълнението, което бе коронясано, когато Яник Караско изтича ясно в финалната игра действие, а той не беше единственият.Това е начинът на представяне, който смятате, че Белгия трябва да произвежда по-често, като първата половина бързо се слива с размазване на контраатаки, шансове и Bwin половинки шансове, които неизменно завършват на ръцете, краката, гърдите или – в накланянето на Кевин Де Бруйн свободен удар върху напречната греда – пръстите на Кирали. Най-често срещаното обвинение, насочено към Белгия, е, че те не движат топката достатъчно бързо, когато са изправени пред масирани редици; за щастие те не се бяха изправили срещу нищо подобно тук, като позволиха на уравновесена Унгария някакво притежание, за което може и да не са се пазарили, преди да се занимаваше в редовните случаи, в които беше разпиляна. Еден опасност Ромел Лукаку, преди Алервайрелд, който четеше полета на дебюта на Де Брун, се справи много лесно с Герго Лоренцис, за да отбележи отбора.Следващите 35 минути бяха изстрел между белгийските нападатели и Кирали, но за които Унгария нямаше да има Bwin малък дял от втората половина. Той спаси три пъти от De Bruyne и, може би най-впечатляващо, от чист Dries Mertens; Белгия беше отлична, но загрижеността беше, че разточителността все още може да навреди на тях. * “Наполовина казах, че не можем да влезем с 1: 0”, каза Уилмотс. “Трябваше да сме поне 3-0 с шансовете, които имахме. Казах на всички да останат спокойни, да не се дразнят и да продължават да вървят, защото са се движили много добре. Когато сме в състояние да преместите топката бързо, ние сме в състояние да извадим опозицията. ”

Те направиха по-малко лесно за голяма част от втората половина.Пакет от изненади в груповата фаза Унгария, затруднена от загряването на влиятелния полузащитник Ласло Клайнхейслер, беше заплашвала само от дълги разстояния в първите 45 минути, но сериозно заплашваше еквалайзер, преди Хард да хвърли светлина. Томас Вермелен, който ще изпусне края на финала с Уелс, след като бе резервиран, реагира изключително, за да спре Адам Салай в кръг на Балаз Дзудзак и те се приближиха, когато Атбит Пинтър запази акробатично Thibaut Courtois. Ако само, мислех Бернд Сторк, те са били включени от самото Bwin начало. “През първото полувреме бях разочарован, защото приехме от определено парче и не бяха толкова компактни, колкото трябваше да бъдем , Каза управителят на Унгария. “През втората половина бяхме по-добри и създадохме няколко възможности.Можем да си тръгнем с високи глави. Видяхме разликата на терена. Никога не сме играли срещу такъв отбор. “Германецът Джулиан Дрекслер завършва удобна победа срещу Словакия. Още Белгия никога не е виждала опасност от подобна форма. Твърде често той изглеждаше объркан, когато играеше под “Уилмотс”, чието решение да му даде капитанът далеч не беше популярно. Още повече, че това би създало впечатлението, че Белгия събира скорост в точното време и има още един мотивиращ фактор.Четвъртият финал в петък ще се играе в Лил, където Харвър прекарва първите седем години от кариерата си, а желанието му за връщане е общоизвестно. “Това е неговият роден град и Bwin затова той е играл толкова добре тази вечер”, каза Уилмотс. Може би това подкопава щедростта на Унгария, но внезапно тегленето е широко отворено както за Белгия, така и за опасността да се възползва от него.

more Bwin apuestas

Rate this post

Author: admin