Уиггинсе чака един час болка. Времето за запис на час продължава

Половин век след часа на болка “радва” Coppi записът подобри Anquetil, Меркс…А Крис Бордман през 1994 г., по време на по-свободни правила за велосипеди и седяща позиция, показа “чужди” Силата на 56,375 км. Тогава той простена от болка: “Благодаря на Бог, това съм аз”.

Миналата пролет regule UCI часов запис, отново се промени и германската Фойгт преместен девет години недокоснати максимална Ондржей Sosenka. Един километър и 115 метра. “Това е повече, отколкото очаквах”, каза той след това.

Интерес прашен дисциплина истинските колоездачи прероден и петима мъже, още през тази година се опитаха да заемат първото място масите. Те бързаха. Те знаеха, че тези, които не могат да се справят пробен период преди 7 юни, ще може би завинаги нещастен.

В неделя трябваше да тръгна Лондон олимпийски Велодром колоездене ас на.Шампион на световното време. Господин Racer. “Аз съм сигурен, че мога да направя това, което мога да направя”, каза Брадли Уигинс

През април черния праха на заровете Париж-Рубе, завърши Brit път в кариерата с Team Sky и обяви:. “Ще направя всичко за часовника. Мечтая за рекорд, тъй като детството, и ако бях го опитах, тогава те си спомни за мен, само защото “.

Уникална клуб на хора, които носеше жълтата фланелка в същото време е създаден исторически писмен вид, ще получат нов член. Най-малко изглежда, в зависимост от силата на думите, като например Уигинс преди мисията му подаръци.

Това ще бъде дълъг раса? – Това е само час. И такъв урок върви достатъчно бързо. “Болезнен ли е? “Не може да бъде по-лошо от 4.място на “Мон Вентукс” на турнето 2009. “Той не знае какво е часовникът? “Оставих я през тренировката и за да бъда честен, това не беше толкова ужасен. Когато сте във форма, не боли “.

Когато 35-годишната” Wiggo “обяви намерението, а след това на мястото и датата на дългоочакваното шоу бяха изчезнали в седем минути тяхната раса билети. И разполага с капацитет от 6 000 места в Олимпийския парк. И най-скъпите билети са еквивалента на почти две хиляди души.

По следите Уигинс започва като младши, има завладее света и олимпийски титли, и едва след това, след Олимпийските игри в Пекин, падна на пътя.И може би дори това е защо овалното му връщане е по-лесно. “Когато сравня това, което направих за турнето, това ще е лесно да печеля пари”, се шегува бившият завоевател на Франция. “Аз карам на 55 мили сега, но трябваше да го направя същото за няколко дни.” Така че вие ​​сте в най-доброто расово състояние на живота? – попитаха го той. “Ако аз трябваше да ставам от леглото сега и изтребител на четири километра, бих се да стигнат до световния рекорд”.

Brit Алекс Даусет беше последният гладиатор, който влезе в арена и час битка с чудовището. Неговите 52,937 километра представления са предизвикателство за колоезденето.Но той беше вярвал, че е успял да преодолее съществуващата граница преди месец. “Звучи ужасно, но да, точно сега”, се похвалил. “Но не искам да удрям рекорда, така че искам да го махна доколкото е възможно. Носех 55 километра в главата си и ако

Rate this post

Author: Adam5811