A Seattle Seahawks az egész Unibet nyitóhídra vonatkozó nemzeti himnuszot tiltakozik

A Seattle Seahawks figyelembe veszi Colin Kaepernick követését és saját tiltakozását, mielőtt NFL megnyitójukat Miami ellen vasárnapra.

Több Seahawks játékos azt mondta, hogy megvitatták a lehetőségeket, és azt javasolta készen áll arra, hogy a hétvégi játék előtt vegyen részt egy csapat-szintű standon.

Seahawks hátsó sarka Jeremy Lane, aki a múlt csütörtökön a pre-szezoni Unibet meccs ellen játszott a nemzeti himnuszban, azt mondta, hogy nem fog állni, míg Doug Baldwin és a linebacker, Bobby Wagner tiltakozás az öltözőben.

Wagner ragaszkodott hozzá, hogy még nem született döntés, de azt mondta: “Bármit akarunk csinálni, ez nem lesz egyéni. Ez egy csapat dolog lesz. Ezt kell látnia a világnak.A világnak szüksége van arra, hogy találkozzanak az emberek között, szemben az egyénekkel. ”

Hozzátette:” Bármit is akarunk tenni, nagy Unibet meglepetés lesz. “Facebook Twitter Pinterest Miért nem Colin Kaepernick nem áll a nemzeti himnuszra?

Baldwin azt mondta: “Az öltözőünk beszélt róla.Tehát meglátjuk. “Kaepernick, a back-up 49ers quarterback, kritikát és dicséretet vetett fel, mivel úgy döntött, hogy nem áll a Star-Spangled Banner előtti rendezésére, tiltakozva a rendőrségen a brutalitás és a kisebbségek elnyomása.

Seahawks edzője, Pete Carroll elmondta, hogy beszélt Lane-lal, aki megerősítette, hogy “Kaepernick mögött áll”, és hogy a csapatnak semmi gondja nincs. “Nagyon tisztában van azzal, amit tett és mit próbált kifejezni, és azt hiszem, ez nagyon egyszerű, így ezt hagyjuk neki” – mondta Carroll. “De ő megérti a felelősséget, azt hiszem, és vállalta.” A Seahawks a Unibet szeptember 11-i 15. évfordulóján elindítja a szezont a CenturyLink Fieldben a delfinek ellen.

“Azt gondolom, hogy bárki is gondoljon erre” – mondta Baldwin. “Még ha nem is szeptember 11-e, a tiltakozás lényege, hogy az embereket gondolkodásra kelti.Szerintem ironikus, hogy 15 évvel ezelőtt az amerikai történelem egyik legpusztítóbb időpontja volt, és azon a Unibet napon azon a napon voltunk a leginkább egységes, ami valaha is volt. És ma megpróbálod látni az egységet. “

Rate this post

Author: admin